Monster Abra A7 v3.1 Yükseltilmeli mi?

Merhaba,

Yukseltimler senin de bildigin gibi kullanicinin isteklerine gore oluyor. Burada onemli olan soru su ki:

ihtiyacin var mi?

Eger ihtiyacin var ise bu ihtiyac nasil kapanabilir?

Oncelikle su sorulari cevaplarsan daha iyi yardimci olabilirim.

Bilgisayarini ne icin kullaniyorsun? (Grafik tasarim/Oyun/Video Rendering vs.)
Su anda kullandigin program/oyun baz alindiginda gordugun mekanik degerler neler? (FPS/Speed vs.)
Bu parayi harcamak icin dogru bir yol mu seciyorsun? (Inan bana her guncelleme harcanilan parayi ya da para harcamayi hak etmiyor)

Merhaba,

Yukseltimler senin de bildigin gibi kullanicinin isteklerine gore oluyor. Burada onemli olan soru su ki:

ihtiyacin var mi?

Eger ihtiyacin var ise bu ihtiyac nasil kapanabilir?

Oncelikle su sorulari cevaplarsan daha iyi yardimci olabilirim.

Bilgisayarini ne icin kullaniyorsun? (Grafik tasarim/Oyun/Video Rendering vs.)
Su anda kullandigin program/oyun baz alindiginda gordugun mekanik degerler neler? (FPS/Speed vs.)
Bu parayi harcamak icin dogru bir yol mu seciyorsun? (Inan bana her guncelleme harcanilan parayi ya da para harcamayi hak etmiyor)

Parantez içinde dediğini anlamadım oyun için kullanıyorum gta 5 de kalite very high de 44 fps alıyorum

@Berkay BAL

@Recep Baltaş @Ali Güngör @Neko

Parantez içinde dediğini anlamadım oyun için kullanıyorum gta 5 de kalite very high de 44 fps alıyorum

@Berkay BAL

@Recep Baltaş @Ali Güngör @Neko

GTX 950 çok iyi bir ekran kartı değil.

Bence o fiyata daha iyi bir laptop bulabilirsin.

Bu arada Laptoplar hakkında pek bilgim olduğu söylenemez. :(

Masaüstü Bilgisayarlar hakkında bilgim var sadece.

O yüzden GTX 950 Laptop için nasıldır bilmiyorum ama masaüstü olsaydı tavsiye etmezdim.

2500 e satsan, 1000 TL eklesen 3500 TL eder. 500 de biriktirsen 4000 TL ye güzel bir laptop alabilirsin bence.

Önerin var mı? Çünkü daha iyi bir şey alınca 8 gb ram ve 256gb ssd var genelde o fiyatlara yükseltmemi daha iyi olur yoksa yeni laptop mu? Bu konuda ki önerin nedir?
@Neko

Önerin var mı? Çünkü daha iyi bir şey alınca 8 gb ram ve 256gb ssd var genelde o fiyatlara yükseltmemi daha iyi olur yoksa yeni laptop mu? Bu konuda ki önerin nedir?
@Neko

Şu anki bilgisayarının işlemcisi ve ekran kartı nedir ?

Intel® Haswell Core™ i7-4710MQ 6MB 2.50GHz > 3.50GHz; 47W; 22nm
2gb gtx 860m 128-bit
@Neko

860'dan 950'ye geçilmez.

Bilgisayarın kötü değil aslında.

Masaüstü bilgisayarlar hakkında ne düşünüyorsun ?

Bilgisayar çok sağlam güzel fpsler alıyorum ama hdd beni çok yavaşlatıyor ve şu sıralar fan aşırı ses falan yapıyor yaşlandı galiba bilgisayar. laptop daha kullanışlı gleiyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı