Monster Abra A7 v5.2 nasıldır?

Muhammetyuce

Hectopat
Daha fazla  
image.png

Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim hatam olursa affola.
Dizüstü bilgisayara geçmek istiyorum ve monster dikkatimi çekti. Sizlere sorayım dedim parasının hakkını verır mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 122924
Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim hatam olursa affola.
Dizüstü bilgisayara geçmek istiyorum ve monster dikkatimi çekti. Sizlere sorayım dedim parasının hakkını verır mi ?
İşinizi görür ama imkanız varsa toplama bir bilgisayar almanızı tavsiye ederim. O fiyata gerçekten çok iyi bir sistem toplana bilir.

Berbat.950m li laptop 3 milyar olur mu alsan şimdi yeni çıkan oyunlarda high da zorlanırsın.Gidip masaüstü al o fiyata r9 380 veya r9 380x toplanır ki bu kartlar gtx 970m ve gtx 980m e eşit performans gösterirler.

Cok guzel yaklasik 1 aydir monster laptoplari takip ediyorum ileriki zamanlarda bende alacagim incelemelerini izledim yabanci olsun turk olsun battlefield 4 oyununu ultra grafiklerde 60 fps de calistiriyor fan sistemi cok iyi almani tavsiye ederim ama sabit bir yerde oturuyorsan pc toplamani oneririm parca degistirme acisindan daha kolaylik olsun diye.

Cok guzel yaklasik 1 aydir monster laptoplari takip ediyorum ileriki zamanlarda bende alacagim incelemelerini izledim yabanci olsun turk olsun battlefield 4 oyununu ultra grafiklerde 60 fps de calistiriyor fan sistemi cok iyi almani tavsiye ederim ama sabit bir yerde oturuyorsan pc toplamani oneririm parca degistirme acisindan daha kolaylik olsun diye.

Bf 4 ultra 60 fps??? O dediğin sadece 980m li laptop modellerinde olur gtx 970m 55 fps veriyor bide üstüne gir bakalım online operation locker 60 fps yi rüyanda görürsün :D

Bf 4 ultrada 55 fps gtx 770-970m veriyor monster 950m-960m modelleri vermez herşey ultrada tabi(4x yerine 2x falan gibi).Bu arada niye alındın ki ben sana laf söylemedim ki orada operation locker online 64 kişilik çok zorluyor laptopları 60 fps yi rüyanda görürsün derken lafım bf 4 ün onu çok zorlaması idi sana bir laf söylemedim.

Arkadaslar malesef masaüstü toplama imkanım yok üniversite okuyorum ve cok sık seyahat yapiyorum oyuzden yanımda taşıyabilecegim birşey olmasını istiyorum. Bu fiyatada gördüğüm en iyisi sanirim. Basla önerisi olabilecek olan var mı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı