P Pctech Hectopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 99 15 Aralık 2019 #1 Monster Abra A7 v5.4 NVMe M.2 SSD destekler mi? Eğer desteklemezse hangisi olur? Kaç çentikli olması gerekir? Çok teşekkür ederim şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2019
Monster Abra A7 v5.4 NVMe M.2 SSD destekler mi? Eğer desteklemezse hangisi olur? Kaç çentikli olması gerekir? Çok teşekkür ederim şimdiden.
Pharma Decapat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 11 12 Ekim 2020 #21 DracheN dedi: Hocam zorlama bence hiç. Yanlış bir BIOS güncellemesi kullanılamaz hale getiriri ondan da olursun ben de takıntılıyım senin gibi. Ama bu işin peşini bırak derim. Genişletmek için tıkla... Bırakamıyorum. Zaten SSD yi öyle bozdum. Yazılımsal şeyleri donanımsala dönüştürmekte üstüme yoktur . Artı 0 Eksi
DracheN dedi: Hocam zorlama bence hiç. Yanlış bir BIOS güncellemesi kullanılamaz hale getiriri ondan da olursun ben de takıntılıyım senin gibi. Ama bu işin peşini bırak derim. Genişletmek için tıkla... Bırakamıyorum. Zaten SSD yi öyle bozdum. Yazılımsal şeyleri donanımsala dönüştürmekte üstüme yoktur .