Sıcaklık acaba bakımdan dolayı olmuş olabilir mi ? Teşekkür ederim bir ara monster servisine gitmiştim. SSD'niz %90 hasarlı demişlerdi. NVMe sorduğumda uyumsuz demişlerdi de o yüzden bayağı bir araştırma yaptım. Yani siz diyorsunuz ki 3000+ okuma yazma alıyorum ?Hiçbir problem yok hocam ama 70 dereceye yaklaşıyor SSD sıcaklığı haberiniz olsun. Ama hiç sorun yaşadın mı dersen hiç yaşamadım oldukça hızlıydı. Şu an masaüstü kullanıyorum.
Eğer A7 V6.4 ise hocam model uyumlu, kendim kullandım 970 EVO modeli.Sıcaklık acaba bakımdan dolayı olmuş olabilir mi ? Teşekkür ederim bir ara monster servisine gitmiştim. SSD'niz %90 hasarlı demişlerdi. NVMe sorduğumda uyumsuz demişlerdi de o yüzden bayağı bir araştırma yaptım. Yani siz diyorsunuz ki 3000+ okuma yazma alıyorum ?![]()
Sıcaklık bakımsızlıktan (macun vesaire) dolayı olmuş olabilir mi ? Teşekkür ederim hocam. Bu konuyu bayağı araştırıyorum çünkü bir ara monster servisine gitmiştim bana SSD'niz %90 hasarlı demişlerdi NVMe sorduğumda ise versiyonunuz desteklemiyor demişlerdi.Hiçbir problem yok hocam ama 70 dereceye yaklaşıyor SSD sıcaklığı haberiniz olsun. Ama hiç sorun yaşadın mı dersen hiç yaşamadım oldukça hızlıydı. Şu an masaüstü kullanıyorum.
Hemen sipariş veriyorumEğer A7 V6.4 ise hocam model uyumlu, kendim kullandım 970 EVO modeli.Bazen sallıyorlar başından atmak için inanmayın. Kesinlikle test yaptığımda da değerler bire bir hatta bazen fazla çıkıyordu.
![]()
Rica ederim hocam, bakımlarını hep düzenli şekilde yaptırdım çok iyi bakardım laptopuma fakat M2. konumundan dolayı olduğunu düşünüyorum. CPU fanının yanında olduğu için biraz etkileniyor olabilir.Sıcaklık bakımsızlıktan (macun vesaire) dolayı olmuş olabilir mi ? Teşekkür ederim hocam. Bu konuyu bayağı araştırıyorum çünkü bir ara monster servisine gitmiştim bana SSD'niz %90 hasarlı demişlerdi NVMe sorduğumda ise versiyonunuz desteklemiyor demişlerdi.
Hemen sipariş veriyorumçooook teşekkür ederim
)))))))
Hadi inşallahRica ederim hocam, bakımlarını hep düzenli şekilde yaptırdım çok iyi bakardım laptopuma fakat M2. konumundan dolayı olduğunu düşünüyorum. CPU fanının yanında olduğu için biraz etkileniyor olabilir.Ama hiç sorun yaşatmadı yani zaten Samsung 70 dereceye kadar garanti veriyor. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bu arada o kadar yazma falan yaptırıyordum sağlığı da %99'dan aşağı inmedi 2 senede. Kaliteyi hissedersiniz muhtemelen.
Eki Görüntüle 698731
Rica ediyorum hocam, yardımcı olabildiysem ne mutlu.Hadi inşallahBüyük ihtimal dediğiniz gibi olabilir. Ama problem olmaz diye umuyorum. Çok teşekkür ediyorum tekrardan.
![]()
Çok mutlu oldumRica ediyorum hocam, yardımcı olabildiysem ne mutlu.![]()
Hocam çok aradım taradım maalesef bulamadım.Çok mutlu oldumŞansa bir de ben BIOS update araştırıyorum sen de bakmışsın
vallahi tesadüfün de bu kadarı olamaz
. Ondan bir sonuç gelmiş miydi hocam ?
ahahaHocam çok aradım taradım maalesef bulamadım.CLEVO üreticisi normalde bu kasaların. Onların sitesine bir bakayım dedim fakat siteleri de çok karışık. BIOS'ta uyumsuz bir sürüm yüklersen laptopu çöp ediyorsun, o sebepten Monster'a falan sordum ettim en sonunda bir güncelleme olmadığı kanısına vardım ve bıraktım.
![]()
Hocam zorlama bence hiç. Yanlış bir BIOS güncellemesi kullanılamaz hale getiriri ondan da olursun ben de takıntılıyım senin gibi.ahahabende sistem check eden programlarla bakıyorum. AİDA64 indirdim para verecem sonunda buna kafayı yedim
.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.