Monster Abra A7 V6.1 CS:GO Düşük FPS Sorunu

frodoobaggins

Centipat
Arkadaşlar Monster Abra A7 V6.1 kullanıyorum. Windows 8.1 industry pro kullanıyordum bilgisayarı aldığımdan beri. Bilgisayara format etmeden önce CS:GO'da 4:3 1280x1024 çözünürlükte yüksek ayarlarda oynuyordum. FPS olarak da 150-160'ın altına düşmüyordu. Ancak bilgisayara format atıp tekrar Windows 8.1 İndustry PRO kurduğumda 50-60 FPS'de sıkışıp kaldım ve oyun esnasında bir sürü takılmaya yaşamaya başladım.

Tekrar format atıp oyunu yeniden yükledim ancak değişen bir şey olmadı. Daha sonra Windows 10 yükledim ve oyunu tekrardan yükledim ancak sorun hala devam ediyor. İşin garip yanı sıkıntı sadece CS:GO'da. LoL oynarken yüksek ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte 100+ FPS alıyorum .Sıkıntı nedir? Yardımcı olabilecek var mı? 3-4 gündür kafayı yemek üzereyim. Sürücüleri vs. hepsini güncelledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer oyunlarda bir sorun yoksa CS:GO nun kendi ayarlarını gözden geçirmekte fayda var. Var mı bilmiyorum fakat v-sync vs açıksa kapatarak sorunu çözebilirsin.

Sırf senin için girdim şimdi oyuna, dikey eşitlemeyi kapalı hale getirip, dizüstü tasarruf modunu devredışı bırakmayı dene.

Driverların yüklü olduğundan emin ol özellikle ekran kartının bana da olmuştu ben masaüstü kullanıyorum oyunlarda 60 fps üstüne çıkamıyordum rainbow six siage de 30 fps alıyordum ekran kartı driverinin yüklü olmadığını fark ettim yükledim şu an ultra ayarlarda 150 fps alıyorum umarım çözüm olur

Driverların yüklü olduğundan emin ol özellikle ekran kartının bana da olmuştu ben masaüstü kullanıyorum oyunlarda 60 fps üstüne çıkamıyordum rainbow six siage de 30 fps alıyordum ekran kartı driverinin yüklü olmadığını fark ettim yükledim şu an ultra ayarlarda 150 fps alıyorum umarım çözüm olur
Driver nasıl indirilir?

Diğer oyunlarda bir sorun yoksa CS:GO nun kendi ayarlarını gözden geçirmekte fayda var. Var mı bilmiyorum fakat v-sync vs açıksa kapatarak sorunu çözebilirsin.

Sırf senin için girdim şimdi oyuna, dikey eşitlemeyi kapalı hale getirip, dizüstü tasarruf modunu devredışı bırakmayı dene.
Dikey eşitlemeyi kapatıp dizüstü tasarruf modunu devre dışı bıraktım ancak bir değişiklik olmadı.
Nvidia'nın sitesinden indirdim driverı.Maalesef değişiklik olmadı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı