frodoobaggins
Centipat
Arkadaşlar Monster Abra A7 V6.1 kullanıyorum. Windows 8.1 industry pro kullanıyordum bilgisayarı aldığımdan beri. Bilgisayara format etmeden önce CS:GO'da 4:3 1280x1024 çözünürlükte yüksek ayarlarda oynuyordum. FPS olarak da 150-160'ın altına düşmüyordu. Ancak bilgisayara format atıp tekrar Windows 8.1 İndustry PRO kurduğumda 50-60 FPS'de sıkışıp kaldım ve oyun esnasında bir sürü takılmaya yaşamaya başladım.
Tekrar format atıp oyunu yeniden yükledim ancak değişen bir şey olmadı. Daha sonra Windows 10 yükledim ve oyunu tekrardan yükledim ancak sorun hala devam ediyor. İşin garip yanı sıkıntı sadece CS:GO'da. LoL oynarken yüksek ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte 100+ FPS alıyorum .Sıkıntı nedir? Yardımcı olabilecek var mı? 3-4 gündür kafayı yemek üzereyim. Sürücüleri vs. hepsini güncelledim.
Tekrar format atıp oyunu yeniden yükledim ancak değişen bir şey olmadı. Daha sonra Windows 10 yükledim ve oyunu tekrardan yükledim ancak sorun hala devam ediyor. İşin garip yanı sıkıntı sadece CS:GO'da. LoL oynarken yüksek ayarlarda 1920x1080 çözünürlükte 100+ FPS alıyorum .Sıkıntı nedir? Yardımcı olabilecek var mı? 3-4 gündür kafayı yemek üzereyim. Sürücüleri vs. hepsini güncelledim.
Son düzenleyen: Moderatör: