Inter(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz (8CPUs),
Merhabalar, oyunlarda FPS artırmak için MSI Afterburner'da birkaç ayarla oynadım daha sonra ardı ardına mavi ekran hatası almaya başladım. Sanırım clock ayarlarını değiştirdim. Uygulamayı açtığımda ya da herhangi bir oyuna girdiğimde mavi ekran vermeye başladı. Daha sonra güvenli modda başlatıp MSI Afterburner'i sildim. Fakat herhangi bir donanım uygulaması açtığım anda yine mavi ekran verdi. Şu an mavi ekran verecek korkusuyla yazıyorum. Ekte dump dosyalarını paylaştım.
Afterburnerı bilgisayarı güvenli moda alıp sıfırlamaya çalıstım ama sıfırlayamadım direkt sildim. Sabaha kadar güncelledim sürücüleri. Ses sürücümde sorun olacağını düsünmemiştim ama onu da güncellerim .
Bu arada Waffentrager herkesin en sevdiği tank olabilir ha ben ayrıca grille hastasıyım o ayrı konu
Afterburnerı bilgisayarı güvenli moda alıp sıfırlamaya çalıstım ama sıfırlayamadım direkt sildim. Sabaha kadar güncelledim sürücüleri. Ses sürücümde sorun olacağını düsünmemiştim ama onu da güncellerim .
Bu arada Waffentrager herkesin en sevdiği tank olabilir ha ben ayrıca grille hastasıyım o ayrı konu
Tamamdır teşekkürler. Ses sürücüsünü de güncelleyip uzun süreli kullanımda hata verecek mi diye bakarım. Herhangi bir sorunda tekrar buraya ekran görüntüsünü ve dump dosyasını atarım. Teşekkürler...
WT yi oyundan kaldırdıkları için ben grilleye yöneldim. The Last WT etkinliğinde biraz içimi soğutmak istedim ama yetmedi. Hatta öyle etkilendim ki o müzik telefonumun zil sesi.