Monster Abra A7 v7.2 SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

WaffenTRager

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
SSD:SAMSUNG MZVLW256HEHP-00000HD:ST1000LM04-2E7172
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 1050ti
Anakart
MONSTER ABRA A7 V7.2
İşlemci
Inter(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz (8CPUs),
Merhabalar, oyunlarda FPS artırmak için MSI Afterburner'da birkaç ayarla oynadım daha sonra ardı ardına mavi ekran hatası almaya başladım. Sanırım clock ayarlarını değiştirdim. Uygulamayı açtığımda ya da herhangi bir oyuna girdiğimde mavi ekran vermeye başladı. Daha sonra güvenli modda başlatıp MSI Afterburner'i sildim. Fakat herhangi bir donanım uygulaması açtığım anda yine mavi ekran verdi. Şu an mavi ekran verecek korkusuyla yazıyorum. Ekte dump dosyalarını paylaştım.

Monster Abra A7 v7.2
  • Inter Core i7-7700HQ 2.80GHz
  • NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti.
  • SSD: Samsung mzvLW256HEHP-00000 HDD: ST1000LM04-2E7172
Minidump

Son düzenleyen: Moderatör:
Adınızın World of Tanks ile alakası var mı? Kendisi en sevdiğim tankın adı da.

NVIDIA ekran kartıyla nasıl oynadıysanız artık neredeyse her hata NVIDIA ekran kartı kaynaklı çıkmış :)

Afterburner üzerinde yaptığınız tüm ayarları geri çekin.
Sürücünüzü güncelleyin.

Ses sürücünüz de hata verdirmiş.
Onu da güncelleyin.

Adınızın World of Tanks ile alakası var mı? Kendisi en sevdiğim tankın adı da.

NVIDIA ekran kartıyla nasıl oynadıysanız artık neredeyse her hata NVIDIA ekran kartı kaynaklı çıkmış :)

Afterburner üzerinde yaptığınız tüm ayarları geri çekin.
Sürücünüzü güncelleyin.

Ses sürücünüz de hata verdirmiş.
Onu da güncelleyin.
Afterburnerı bilgisayarı güvenli moda alıp sıfırlamaya çalıstım ama sıfırlayamadım direkt sildim. Sabaha kadar güncelledim sürücüleri. Ses sürücümde sorun olacağını düsünmemiştim ama onu da güncellerim 😀.

Bu arada Waffentrager herkesin en sevdiği tank olabilir ;) ha ben ayrıca grille hastasıyım o ayrı konu 😄😄

Afterburnerı bilgisayarı güvenli moda alıp sıfırlamaya çalıstım ama sıfırlayamadım direkt sildim. Sabaha kadar güncelledim sürücüleri. Ses sürücümde sorun olacağını düsünmemiştim ama onu da güncellerim 😀.

Bu arada Waffentrager herkesin en sevdiği tank olabilir ;) ha ben ayrıca grille hastasıyım o ayrı konu 😄😄
WT oynayan adam Grille sevmez ya :)

Ses sürücüsü DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatalarının sebebi olarak görünüyordu.
Güncellemesini yaparsınız.

Afterburner kaldırıldıysa zaten stock ayarlara geri dönmüştür cihaz.

WT oynayan adam Grille sevmez ya :)

Ses sürücüsü DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatalarının sebebi olarak görünüyordu.
Güncellemesini yaparsınız.

Afterburner kaldırıldıysa zaten stock ayarlara geri dönmüştür cihaz.
Tamamdır teşekkürler. Ses sürücüsünü de güncelleyip uzun süreli kullanımda hata verecek mi diye bakarım. Herhangi bir sorunda tekrar buraya ekran görüntüsünü ve dump dosyasını atarım. Teşekkürler...

WT yi oyundan kaldırdıkları için ben grilleye yöneldim. The Last WT etkinliğinde biraz içimi soğutmak istedim ama yetmedi. 😊 Hatta öyle etkilendim ki o müzik telefonumun zil sesi. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı