Monster Abra A7 v7.3.2 macOS Sierra Kurulumu

• Konuyu başlatan Joxalm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.219

Joxalm

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Ben bilgisayarıma tek işletim sistemi olarak macOS kurmak istiyorum acaba bilgisayarım uygun mudur?
Dual Boot olarak kullanmak istemiyorum.
Bilgisayarımın özellikleri :
İşlemci Kod AdıIntel® Kaby Lake Core™ i5-7300HQ 4C/4T; 6MB L3; 8GT/s; 2.5GHz > 3.5GHz; 45W; 14nm
[TBODY] [/TBODY]
VGA4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1050 128-Bit DX12
[TBODY] [/TBODY]
Bellek8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2400MHz SODIMM
[TBODY] [/TBODY]
Kablosuz AğIntel® Dual Band Wireless-AC 3168, 1x1 AC + Bluetooth 4.2 M.2 2230 (433 Mbps)
[TBODY] [/TBODY]
Burada daha detaylı özellikleri belirtilmektedir.
Bu arada YouTube Technopat kanalında sanal bilgisayara macOS kurulumu videosu altında güncel bir rehber hazırlayacağız demiştiniz. Acaba bu yeni rehber ne zaman çıkar? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Forum da diğer konuları da inceledim. Wi-fi de sorun oluyormuş sanırım. Bunu nasıl çözebilirim ? İnternete girmek için hep ethernete mi ihtiyaç duyacağım ?

Cevap için teşekkür ederim bir sorum daha olacak forum da diğer konuları da inceledim. Wi-fi de sorun oluyormuş sanırım bunu nasıl çözebilirim ? internete girmek için hep ethernete mi ihtiyaç duyacağım ?
Hayır. Uyumlu bir Wi-fi kartı veya uyumlu bir USB Wi-fi adaptör sayesinde sorunu çözebilirsiniz.
Cihazda bulunan kart M.2 Wi-fi ise DW1560 tavsiye ederim. Fiyatı tuzludur ama üzmez.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı