Monster Abra aA V13.4 ekran Parlaklığı %100 olduğu halde ekran karanlık

MESs¹¹

Kilopat
Katılım
29 Mayıs 2019
Mesajlar
4.041
Çözümler
38
Yer
Fransa
Forza Horizon 4 oynuyordum bilgisayarım çok ısındığından sanırım ekran hızlıca kapanıp açılmaya başladı. Ekran kartına baktığımda 80 derece olmuştu farketmemişim. Olması gereknden çok ısınmıştı. Soğumasını bekleyip açtım fakat o an gibi ekranım karanlık. O an yaşadığım hata gibi tek farkı hızlı kapanmaması 1-2 saniyede. İnternetten baktım ama driver güncelleme falan denedim çoğu şeyi bir şey değişmedi. Ekran parlaklığı %100de şuan ama 20-30 gibi.
Bilgisayarım: Monster Abra a5 v13.4
 
.

Rica etsem 3. seçenek harici diğerlerini dener misiniz?
 
.

Rica etsem 3. seçenek harici diğerlerini dener misiniz?
çoğu şeyi denedim ama aynı. sanırım donanımsal bir şey oldu. ısıdan dolayı bir şeylere zarar vermiş olabilir :/ garantiye götürsem iyi olur. hem temizlencekti zaten. sağol
 
Çoğu şeyi denedim ama aynı. Sanırım donanımsal bir şey oldu. Isıdan dolayı bir şeylere zarar vermiş olabilir :/ garantiye götürsem iyi olur. Hem temizlencekti zaten. Sağ ol.

Merhabalar benim kullandığım cihazda Abra A5 v13.4 aynı sorun durduk yere bende de çıktı sizin ki düzeltildimi acaba?
 
Santigrat denen ama Celcius kısaltması oC o üst karakter olması gerekirdi...
Ha tamam derece simgesi olarak düşünmedim. Normalde 60 70 arası ilk daha fazlaydı 90'ı geçmiştir bence o an. Çok sıcaktı oyunu kapattım bekledim sonra baktığımda 80'di. Düşmüştür. Yinede geçti artık. Kaç aylık konu. Servis halletti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı