Monster Abra ışık sızması analizi

yucewalden

Hectopat
Katılım
4 Mart 2021
Mesajlar
2.092
Makaleler
1
Çözümler
3
Daha bugün elime ulaşan bilgisayarımda ışık sızması ve ölü piksel buldum sanırım. Işık sizmasindan pek emin degilim ama bu bir ışık sızması mı?

IMG_20210331_003813_683.jpg
IMG_20210331_003148_326.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
IPS monitörlerin çoğunda var önüne geçemezsin. IPS istiyorsan biraz göz yumacak veya kalın çerçeveli bir monitör tercih edeceksin. Ölü piksel için iade edilebilir.
 
İade edeyim mi dostum.
Benim fikrimin önemi yok. Fotoğraf attığında bile olduğundan daha fazla görünür. Yalnız fotoğrafta bana makul derecede sızma gibi geldi. Çıplak gözle senin için sızma çok fazlaysa, beni çok rahatsız ediyor diyorsan gönder. Orada da satıcının insafına kalabilirsin. Çok olduğu halde; bu IPS panel normal de diyebilirler. Eğer sana göre az ise hiç uğraşma. Adamlara gönderirsin değişim yaparlar, bu sefer de gelen laptopta daha fazla olursa sinir bozucu bir hal alır. Benim de IPS panel laptopum var. Sadece üst tarafta var. Bu durumu azaltmak istiyorsan ekran parlaklığını düşür. Düşürünce belirgin şekilde görünürlüğü azalıyor. Yalnız attığın ilk fotoğrafta ok işaretinin biraz üstünde galiba piksel sorunu var. Mesela ben ölü piksel için değişim kesinlikle isterim. Bazıları mesela beni rahatsız etmiyor diyor ve göndermiyor. Burada da sana kalmış bir durum var yani..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı