Rhastalavista
Hectopat
Arkadaşım hepsiburada uzerinden satın aldı, aynı şekilde hediye olarak çanta göndermişler, ancak bu laptopların ses çıkışı bana çok az geldi, yanına birde Bluetooth hoparlör bakın derim.
Evet hediye çantayla geldi.Sound Blasterı kurunca ses yükseliyor hopörlördeki.Arkadaşım hepsiburada uzerinden satın aldı, aynı şekilde hediye olarak çanta göndermişler, ancak bu laptopların ses çıkışı bana çok az geldi, yanına birde Bluetooth hoparlar bakın derim.
İyi günlerde kullanın.Monster Abra v15.2.1 modelini Hepsiburadan üzerinden almış bulunmaktayım. Herkese fikirleri için teşekkür ederim.![]()
Teşekkürler.İyi günlerde kullanın.![]()
Geçmiş olsun.Monster Abra v15.2.1 modelini Hepsiburadan üzerinden almış bulunmaktayım. Herkese fikirleri için teşekkür ederim.![]()
Anlayamadım.Geçmiş olsun.![]()
İ5 9300h gtx 1660ti yada rtx 2060 tam anlamıyla besleyebilirmi?İ5 9 nesil gtx 1650 yi besler.Bence 16 GB ram yapıp almanız daha iyi olabilir.
Bildiğim kadarıyla o özelliklerde bir laptop yok ama 1660 ti rahat besleyeceğini düşünüyorum.İ5 9300h gtx 1660ti yada rtx 2060 tam anlamıyla besleyebilirmi?
Türkiyede olmayabilir fakat yaşadığım ülkede bu şekilde seçenekler mevcut bilgi için sağolBildiğim kadarıyla o özelliklerde bir laptop yok ama 1660 ti rahat besleyeceğini düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.