Monster Abra v13.5.1 vs Acer Nitro AN515-52

Duncan Flex

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Hem bilgisayar mühendisliği için hem de oyun için laptop alacağım. Biraz araştırdım ve bütçeme uygun 4.500-5.000 arasında bu iki laptop arasında kaldım. Hangisini seçmem daha uygun olur? Teknik servis açısından da hangisi daha iyidir?

Donanım bakımından acer daha üstün ama teknik servis açısından ise monster daha iyi. Bana kalırsa acer alırım ama monster almaya karar verirsen de bana kalırsa slim versiyonunu(V16.1) al.

Donanım bakımından acer daha üstün ama teknik servis açısından ise monster daha iyi. Bana kalırsa acer alırım ama monster almaya karar verirsen de bana kalırsa slim versiyonunu(V16.1) al.
Monster bana daha yakın geliyor. Oynadığım oyunlar çok ağır olmadığından 1050ti olmasına pek gerek yok diye düşünüyorum. LOL, CSGO'yu düzenli oynarım. Birde yıllardır düzgün bir sisteme sahip olmamaktan kaynaklı Crysis, Farcry, CoD ve Assasins creed'e oyunlara da bir el atarım diyorum.

Monster Abra'yı alma, 1050, 1030'un bir üst versiyonu ayrıca oyunlardaki fps değerleri düşük, bence sen masaüstü 1060'li güzel bir sistem topla, Ayrıca GTX 1050'nin oyunlarda ki durumlarının tablosu

Dosya Ekleri

• nvidia-geforce-gtx-1050.intel-core-i5-9400f-2-90ghz.ultra.0.png
    nvidia-geforce-gtx-1050.intel-core-i5-9400f-2-90ghz.ultra.0.png
    48,9 KB · Görüntüleme: 81
Monster Abra'yı alma, 1050, 1030'un bir üst versiyonu ayrıca oyunlardaki fps değerleri düşük, bence sen masaüstü 1060'li güzel bir sistem topla, Ayrıca GTX 1050'nin oyunlarda ki durumlarının tablosu
evet masaüstü her zaman daha iyidir fakat şehir dışında yurtta kalacağım için mecbur dizüstü bakıyorum
üstelik bu istatistikler gtx 1050'nin 3 gblik versiyonu için mi? çünkü 1050ti ile karşılaştırma videolarında ortalama 5 max 10-12 fps fark ediyor

Son düzenleme:
Merhabalar. Hem bilgisayar mühendisliği için hem de oyun için laptop alacağım. Biraz araştırdım ve bütçeme uygun 4.500-5.000 arasında bu iki laptop arasında kaldım. Hangisini seçmem daha uygun olur? Teknik servis açısından da hangisi daha iyidir?
Acer almanız daha mantıklı olur çünkü 1050 ve 1050ti arasında bariz bir güç farkı var. Ama monster teknik destek açısından sizi kesinlikle üzmez ve ömür boyu her 6 ayda bir ücretsiz her türlü bakımını yapıyorlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı