Monster Abra v17.1.3 alınır mı?

Bütçe
15000 sadece laptop için
Hiçbir şekilde Monster almayın. Öneren arkadaş da önceden sorun yaşıyordu da şans eseri çözünce hemen önermeye başladı.
Gaza geldim normalde mesaj yazmayacaktim ama.
  1. Ilk olarak neden hiçbir şekilde? F/P ürunleri vardı. @Yavuz_Çetin
  2. @Rafa_2552 önerilen IdeaPad Gaming 3'ü alman en iyisi. Olmazsa TUF da iyidir. Tum konuyu okumadim.
  3. @461197 Monster'ın F/P modelleri vardı özellikle Tulpar serisinde, markayı gommeyin lutfen.
  4. @KeReM BeY ben @tomhardy2022 hocamı göz ardı ettim şahsen. Şuan TongFang bil3 alınmaz piyasada Omen gibi liderler var o fiyata.
  5. A5 v16.7 en sorunsuz Clevo olması onun sorunlu olduğunu değistirmez.
  6. Şuan Monster alınmaz ama Tulpar fiyatına Omen var çünkü.

Biz tonfang ile o kadar sorun ile başa çıkıyoruz ( benim başıma gelmedi gelmezde umarım)
Millet burada Clevo övüyor anlamıyorum.

Monster neden alınmaz?
1) malzeme kalitesi.
2)ısınma sorunu.
3)ekran ölü piksel sorunu.
Hocam eklemek istediğim bir şey de var i5 11.nesil RTX 3050 laptop yapıyorlar 300Hz ekran koyuyorlar milletin gözünü boyuyorlar.

Hocam ufak tefek olsun yine de 16.7 severim temizlik bakım vs götürdügü yere kadar.
Monster neden alınmaz?
1) malzeme kalitesi.
2)ısınma sorunu.
Hocam eklemek istediğim bir şey de var i5 11.nesil RTX 3050 laptop yapıyorlar 300Hz ekran koyuyorlar milletin gözünü boyuyorlar.

Teyzemler A7 12.4 kullanıyor 2 senedir ısınma sorunu dısında sorunu yok.
Monster neden alınmaz?
1) malzeme kalitesi.
2)ısınma sorunu.
ölü piksele denk gelmedim hiçbirzaman ısık sızması yalıtım olabilir biraz sıkıntı değil geri kalan temizlik yıllık bakımlarla giderilir.

Biz tonfang ile o kadar sorun ile başa çıkıyoruz ( benim başıma gelmedi gelmezde umarım)
Millet burada Clevo övüyor anlamıyorum.
Cidden TongFang ile de sorun yasayanlar çok oldu. (TongFang için yazılimsal sorun çok fazla.)
Malzeme kalitesi.
Aluminyum kasa beninki
Magnezyum kasa da var.
Benimkinde de bu sorun var ama üst duzey modellerde bu sorun yok.
Ki o modeller yerine Omen falan var.
Ekran ölü piksel sorunu.
Clevo kasaya özgü durum.
TongFang alip da piksel sorunu yasayan neredeyse gormedim.
MSI 144Hz versiyonu panel olarak sorunluydu.
Boyle bir model yok ki.
I7 11. Nesil RTX 3060 MSI GP76 kasaya 300Hz koydular.

hocam sen kıralsın valla ne desen haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…