Çözüldü Monster Abra v17.2 Kbdclass.sys hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Missouri44

Centipat
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
25
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
SSD veya HDD modeli
500 GB + 1TB CRUCIAL P2 PCIe M.2 2280 PCIe 3.0 x4
Ekran kartı
nVIDIA® GeForce® RTX3050 TI Max-Performance 4GB GD
Anakart
Mobile Intel® HM570 Chipset
İşlemci
Intel® Tiger Lake Core™ i5-11400H 6C/12T; 12MB L3;
Arkadaşlar bu hata beni oyunlardan soğuttu artık, ne yaptıysam kurtulamıyorum. Gün içinde 2 defa yedim en fazla LoL ile Elden Ring oynarken başıma geliyor.
Minidump dosyalarını yükledim kontrol eder misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz geç oldu ama yanıt için yine de yazayım sorun aynı ya da birden çok tuşlara fazla bastığınız oyunlarda gerçekleşiyor Valorant LoL vs gibi oyunlarda daha çok yaşanıyor sorunun kaynağı Monster'ın Control Center adlı uygulaması hala bir çözüm yok ama ben harici klavye kullanıyorum daha mavi ekran yemedim.

Tamamdır teşekkürler, bende üstteki linkteki çözümü denedim. Şimdiye kadar olmadı, çözüldü galiba.
 
Ben attığım linkte ki çözümü denedim uzun zamandır mavi ekran almıyorum. Ancak yine sen farklı bir konu açarak sorup soruştur. Ben riske girdim bir şey olmadı, ancak dediğim gibi hiç riske girme.

Çözümü uyguladıktan sonra yakın bir zamanda tekrar hata yediniz mi ben üst üste 2 kere yedim Monster servisi kendisi format atmasına rağmen :D tekrar formatlayın diyor.
 
Control Center yeni sürümü geldi. Laptopta olanı sildim yeni sürümü yükledim. 2 gün oldu daha mavi ekran hatası almadım eğer ileride alırsam güncellerim.

Control Center yeni sürümü geldi. Laptopta olanı sildim yeni sürümü yükledim. 2 gün oldu daha mavi ekran hatası almadım eğer ileride alırsam güncellerim.
10 gün sonrasında yani bugün mavi ekran aldım yine arkadaşlar
 
Son düzenleme:
Çözüm
Hortlattım postu arkadaşlar. Ama size yeni bir çözüm için geldim. Monster ekiplerine minidump u RAR şeklinde yollarken BIOS numaranızı cihaz modelinizi, hatayı hangi Control Center sürümünde aldıysanız o versiyonu, cihaz seri numarası ve işletim sistemi gibi verilerinizi içeren bir mail gönderin mail de dönüş olarak bana "Klavye sınıfı veri yolu (kbdclass.sys) hatalı bir mavi ekran hatası olduğunu bildiren mail attılar ve 3 Ocak 2024 imzalı Control Center 3.0 uygulamasının v6.062.1 sürümünü gönderdiler hatam çözüldü eğer sizde hala devam ediyorsa deneyin şansınızı
 

Dosya Ekleri

  • 123.png
    123.png
    220,8 KB · Görüntüleme: 14

Geri
Yukarı