Monster Abra v19.4.4 alınır mı?

Fiyatına göre değmez, CPU gücü istiyorsan:

3060'lı:

HP Victuslar'ı uzun bir süredir araştırıyorum ama gerek kasa kalitesi gerekse ekran sallanma problemi yüzünden satın almak istemiyorum. ASUS, Acer, MSI tarafında önerebileceğiniz cihazlar var mı? Özellikle ASUS TUF Gamingler'de piyasada çok fazla modifiyeli cihaz dolanıyor fiyatları bu yüzden çok yanıltıcı.

Anlıyorum, imzanızda insanların muzdarip olduğu markaların cihazlarını görmek bayağı enteresan olmuş. Ne diyeyim sağlıklı güzel günlerde kullanın.
Bunun dışında merakımı cezbetti doğrusu şu an olsa alırım dediğiniz orta - üst segment cihazlar nelerdir?
Teknoloji konusunda pek şanslı değilim ama laptop kısmına bakarsak, Dell hala çalışıyorsa ben bu cihaz için istesem de muzdaribim diyemem. Monster bozulup dururken, servisten çıkamazken hala yanımda olan sadık dostum çünkü.

Nokia zamanının taş gibi telefonlarından ve o zamanlar gerçekten forumlarda eğlenceli vakit geçirmeme sebep olmuştur. 0.facebook bile açardı. Hey gidi günler. Muzdarip olunduğunu sanmıyorum. Hala da çalışıyor aslanım benim.

Apple'dan çok muzdarip olan yoktur diye düşünüyorum ama ne zaman Face ID'ye geçtiler, bence muzdarip olanlar çoğaldı. Fanboyluk yapamayacağım hiç. Yeni telefonları ctrl+c ve ctrl+v ve Face ID denen şey çöp.

Şu an laptop alacak olsam paramı biriktirir 40 bin liralık ASUS'lardan alırım. Rog Strix mesela. HP Omen 17 yerine 3000 lira fark ödememek için bu lanet Monster'ı almıştım. O güne geri dönsem kesinlikle HP Omen 17 alırım örneğin. Şu an o laptop 30-40 bin arasındadır. Monster hala yerinde sayıyor.

Teknoloji konusunda pek şanslı değilim ama laptop kısmına bakarsak, Dell hala çalışıyorsa ben bu cihaz için istesem de muzdaribim diyemem. Monster bozulup dururken, servisten çıkamazken hala yanımda olan sadık dostum çünkü.

Nokia zamanının taş gibi telefonlarından ve o zamanlar gerçekten forumlarda eğlenceli vakit geçirmeme sebep olmuştur. 0.Facebook bile açardı. Hey gidi günler. Muzdarip olunduğunu sanmıyorum. Hala da çalışıyor aslanım benim.

Apple'dan çok muzdarip olan yoktur diye düşünüyorum ama ne zaman Face ID'ye geçtiler, bence muzdarip olanlar çoğaldı. Fanboyluk yapamayacağım hiç. Yeni telefonları CTRL+C ve CTRL+v ve Face ID denen şey çöp.

Şu an laptop alacak olsam paramı biriktirir 40 bin liralık ASUS'lardan alırım. ROG STRIX mesela. HP Omen 17 yerine 3000 lira fark ödememek için bu lanet Monster'ı almıştım. O güne geri dönsem kesinlikle HP Omen 17 alırım örneğin. Şu an o laptop 30-40 bin arasındadır. Monster hala yerinde sayıyor.

Şu an attığım Monster cihaz Amazon'da 20k kendi sitelerinde 24K bandında satılıyor, o fiyat farkını da anlayamadım. Güncellemeyi unuttular galiba.

Şu an attığım Monster cihaz Amazon'da 20k kendi sitelerinde 24K bandında satılıyor, o fiyat farkını da anlayamadım. Güncellemeyi unuttular galiba.
Yarın uyanınca güncellerler. Ya da Amazon daha onaydan geçirmemiştir (öyle bir durum varsa). Ben yine de arkanı dönüp kaçmanı öneririm ama alırsan da inşallah bozulmadan kullanacağın bir şekilde hayırlı olur. :D

Yarın uyanınca güncellerler. Ya da Amazon daha onaydan geçirmemiştir (öyle bir durum varsa). Ben yine de arkanı dönüp kaçmanı öneririm ama alırsan da inşallah bozulmadan kullanacağın bir şekilde hayırlı olur. :D

Siz Monster konularına alarm mı kuruyorsunuz. Ben alırken de siz vardınız. Bütün Monster konularında varsınız.

HP Victuslar'ı uzun bir süredir araştırıyorum ama gerek kasa kalitesi gerekse ekran sallanma problemi yüzünden satın almak istemiyorum. ASUS, Acer, MSI tarafında önerebileceğiniz cihazlar var mı? Özellikle ASUS TUF Gamingler'de piyasada çok fazla modifiyeli cihaz dolanıyor fiyatları bu yüzden çok yanıltıcı.

Menteşe yapısını kasa kalitesi ile karistiranlar var, kasası ortalama abartılacak kadar dandik değil giriş seviyesi bir model zaten. F/P olarak ben Victus'ları öneririm, 2 sallanma videosu izleyip cihazdan kaçmayın bence. Monster'ın da yeni nesil Tongfang kasa modelleri gayet alinabilir, Clevo kasa kullanıcıları da bunun yanında üzülebilir. İlla ASUS vs istiyorum dersen buyur.

Monster kullanıyorum fakat aldığım dönemde 3060'lı bu fiyatlarda Victus olsaydı onu alırdım. Ben alırken en düşük 3060'lı laptop 24K civarındaydı ben 19k ya almıştım. 5K benim için az bir para değil o yüzden Monster aldım. Fakat şu an 3060'lı victusa 2x8 RAM veya 2x16 RAM yaparsanız çok daha iyi olur. Ekran sallanma olaylarına da bakmıştım. Ekran kısmı biraz ince o yüzden sallanıyor fakat masanız sabitse kucağınızda falan kullanmayacaksanız çok sorun çıkaracağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı