Ghosts18
Hectopat
Daha fazla
İyi günler arkadaşlar rahatsız ediyorum sizi ama artık çaresiz kaldığım için konu açıp sizden yardım beklemekteyim. Sorunu başlıkta da belirttiğim üzere Windows 8.1 64 bit mavi ekran hatası almaktayım ve hata kodu DRİVER_POWER_STATE_FAİULURE olarak geçmekte. Aslında biraz araştırdım ve uyku modunu hızlı başlatmayı kapattım güç seçeneklerinden çünkü güç kaynağıyla ilgili olduğu yazılmış bazı forumlarda. Uyguladım fakat yinede belli bir aralıkta değil ama bazen günde 1 defa bazen haftada 1 defa olmakta bu hata. Sonra hatanın güncel olmayan driverlerdan olabiliceği yazmış onlarada baktım hepsini güncelledim sarı ünlem olan hiçbir aygıt yok. GÜvenli modda açıp baktım yinede gözükmüyordu. Sadece Sarı ünlem aygıt yöneticisinde Monitörler sekmesinin altındaki genel pnp monitör aygıtı sarı ünlem ile gözüküyordu (Güvenli mod ile baktığımda gözüküyor sadece normal açılışta yok).
Daha sonra biraz daha araştırdım İntel Rapid Star depolama programından kaynaklı dediler kaldırdım temizledim fakat yinede arada bir olmakta. Genelde işlemciyi çok zorlandığında mesela bir oyun oynarken oyundan çıkıp tekrar oyunu açmaya çalıştıgımda tepki gelmiyor. Sonra 2 dk ya mavi ekran alıyorum. Mecbur olarak artık çözüm bulamadığımdan minidump dosyasını uploaded edip size göndermekten başka çarem kalmadı. Minidump dosyasını uploaded etme sebebim yine bu forumda bazı kullanıclar uploded edip yollamış dmp. uzantısı oldugu için açamadım. Lütfen yardımcı olun.
Minidump dosya linki http://www.dosya.tc/server36/joe1v1/112314-42375-01.rar.html
Herhangi birşey yoktur tarayabilirsiniz.
Bilgisayarım laptop. Monster Abra V5 2.1 sürümü. Win 8.1 Pro 64 Bit kullanıyorum.
Şimdiden Teşekkür ederim iyi forumlar. Özelden mesaj atabilirsiniz.
Daha sonra biraz daha araştırdım İntel Rapid Star depolama programından kaynaklı dediler kaldırdım temizledim fakat yinede arada bir olmakta. Genelde işlemciyi çok zorlandığında mesela bir oyun oynarken oyundan çıkıp tekrar oyunu açmaya çalıştıgımda tepki gelmiyor. Sonra 2 dk ya mavi ekran alıyorum. Mecbur olarak artık çözüm bulamadığımdan minidump dosyasını uploaded edip size göndermekten başka çarem kalmadı. Minidump dosyasını uploaded etme sebebim yine bu forumda bazı kullanıclar uploded edip yollamış dmp. uzantısı oldugu için açamadım. Lütfen yardımcı olun.
Minidump dosya linki http://www.dosya.tc/server36/joe1v1/112314-42375-01.rar.html
Herhangi birşey yoktur tarayabilirsiniz.
Bilgisayarım laptop. Monster Abra V5 2.1 sürümü. Win 8.1 Pro 64 Bit kullanıyorum.
Şimdiden Teşekkür ederim iyi forumlar. Özelden mesaj atabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: