Evet fpde birşeylerden kısılır ama kalite namına her şeyden kısıp 3060a vermek ne kadar mantıklı sizce? Bence mantıklı değil. Benim konuştuklarım MUX olmadığını belirttiler, kullanıcı inceleme ve yorumlarından da görebilirsiniz. Hiçbirinde yok. Zaten bu aletin soğutmasına bir şey demedim, ama bu aletin problemleri neydi geçen sene? Çok zayıf kasa, yüksek sayıda problemler. Bu sene kasada bir değişiklik var mı hayır, o zaman niye bir anda önerelim ki? Zaten Monster'ı model bazlı analiz etmemizin sebebide bu. Evet her modelde klasik risklerden var ama bazı modellerde çok az sorun çıkıyor diğerlerinde yüksek, bunu sizde biliyorsunuz hocam. Evet oyun için iyi olabilir ama dış kasası oyun için uygun değil. Özellikle klavyesi... Hiç girmiyorum aldıktan 1-1, 5 sene sonra bozulacak zaten. Böyle bir durumda 3060'ım 60W olsun MSI olsun derim. 115W için diğer her şeyden kısmaya gerek yok. GF75'te kısılmış bir model ama bu kadar değil, yaygın sorunu yok kalite namına üç-beş bir şeyler var. Ve aynı fiyattalar. Ben v20.2 hiç önermedim, v20.3'te önermeyeceğim. Bu seri düzelene ya da satıştan kaldırılana kadar önermeyeceğim. İnsanlar servisle uğraşsın istemiyorum