Monster alınır mı?

Performans kaybı var ancak, 20.3 kötü bir model değil bana göre, tam olarak bir F/P ürünü.

Fp falan değil hocam. Ucuz 3060 laptop işte bu, anakartından kısalım, klavyesinden kısalım kasasından kısalım, MUX olmasın. İçi bomboş olsun ama 3060 olsun mantığı ile geliştirmiş tongfang. Fiyatının 1000 sterlin olmasından anlamalıydım zaten.

Fp falan değil hocam. Ucuz 3060 laptop işte bu, anakartından kısalım, klavyesinden kısalım kasasından kısalım, MUX olmasın. İçi bomboş olsun ama 3060 olsun mantığı ile geliştirmiş tongfang. Fiyatının 1000 sterlin olmasından anlamalıydım zaten.
Hocam zaten f/p'nin mantığı bir şeylerden kısmak. MUX varmış içinde, kullanan bir kaç kişide olduğunu söylediler. İçi bomboş değil bence, sıcaklıklarında sorun yok, performansında sorun yok. Kasa kalitesine lafım yok, kötü. Ancak amaç sadece oyun oynamak ve kasa kalitesi önemli değilse tercih edilebilir bir model bana göre.

Tulparlarda en iyi olarak duran V22.1 ancak Cyberpunk 2077 ultra ayarda 35-45 fps arası dolaştığından, o da pek tercih edilesi durmuyor.

Hocam zaten F/P'nin mantığı bir şeylerden kısmak. MUX varmış içinde, kullanan birkaç kişide olduğunu söylediler. İçi bomboş değil bence, sıcaklıklarında sorun yok, performansında sorun yok. Kasa kalitesine lafım yok, kötü. Ancak amaç sadece oyun oynamak ve kasa kalitesi önemli değilse tercih edilebilir bir model bana göre.

Aynen katılıyorum, insanlar bu fiyata 1660 Ti önerip bu daha iyi diyorlar. Fiyat performans dediğin Monster'dır, ha diyorsan RGB olsun o olsun bu olsun o zaman ekran kartından kısıp kasaya, klavyeye, kameraya verirsin alırsın.

Ha kasaları kötü müdür, kimine göre kötüdür ama verdiğin fiyata değer mi (alternatif fiyatlara da bakarak) bence değer.

Hocam zaten F/P'nin mantığı bir şeylerden kısmak. MUX varmış içinde, kullanan birkaç kişide olduğunu söylediler. İçi bomboş değil bence, sıcaklıklarında sorun yok, performansında sorun yok. Kasa kalitesine lafım yok, kötü. Ancak amaç sadece oyun oynamak ve kasa kalitesi önemli değilse tercih edilebilir bir model bana göre.

Evet fpde birşeylerden kısılır ama kalite namına her şeyden kısıp 3060a vermek ne kadar mantıklı sizce? Bence mantıklı değil. Benim konuştuklarım MUX olmadığını belirttiler, kullanıcı inceleme ve yorumlarından da görebilirsiniz. Hiçbirinde yok. Zaten bu aletin soğutmasına bir şey demedim, ama bu aletin problemleri neydi geçen sene? Çok zayıf kasa, yüksek sayıda problemler. Bu sene kasada bir değişiklik var mı hayır, o zaman niye bir anda önerelim ki? Zaten Monster'ı model bazlı analiz etmemizin sebebide bu. Evet her modelde klasik risklerden var ama bazı modellerde çok az sorun çıkıyor diğerlerinde yüksek, bunu sizde biliyorsunuz hocam. Evet oyun için iyi olabilir ama dış kasası oyun için uygun değil. Özellikle klavyesi... Hiç girmiyorum aldıktan 1-1, 5 sene sonra bozulacak zaten. Böyle bir durumda 3060'ım 60W olsun MSI olsun derim. 115W için diğer her şeyden kısmaya gerek yok. GF75'te kısılmış bir model ama bu kadar değil, yaygın sorunu yok kalite namına üç-beş bir şeyler var. Ve aynı fiyattalar. Ben v20.2 hiç önermedim, v20.3'te önermeyeceğim. Bu seri düzelene ya da satıştan kaldırılana kadar önermeyeceğim. İnsanlar servisle uğraşsın istemiyorum:)

Evet fpde birşeylerden kısılır ama kalite namına her şeyden kısıp 3060a vermek ne kadar mantıklı sizce? Bence mantıklı değil. Benim konuştuklarım MUX olmadığını belirttiler, kullanıcı inceleme ve yorumlarından da görebilirsiniz. Hiçbirinde yok. Zaten bu aletin soğutmasına bir şey demedim, ama bu aletin problemleri neydi geçen sene? Çok zayıf kasa, yüksek sayıda problemler. Bu sene kasada bir değişiklik var mı hayır, o zaman niye bir anda önerelim ki? Zaten Monster'ı model bazlı analiz etmemizin sebebide bu. Evet her modelde klasik risklerden var ama bazı modellerde çok az sorun çıkıyor diğerlerinde yüksek, bunu sizde biliyorsunuz hocam. Evet oyun için iyi olabilir ama dış kasası oyun için uygun değil. Özellikle klavyesi... Hiç girmiyorum aldıktan 1-1, 5 sene sonra bozulacak zaten. Böyle bir durumda 3060'ım 60W olsun MSI olsun derim. 115W için diğer her şeyden kısmaya gerek yok. GF75'te kısılmış bir model ama bu kadar değil, yaygın sorunu yok kalite namına üç-beş bir şeyler var. Ve aynı fiyattalar. Ben v20.2 hiç önermedim, v20.3'te önermeyeceğim. Bu seri düzelene ya da satıştan kaldırılana kadar önermeyeceğim. İnsanlar servisle uğraşsın istemiyorum:)
19.7 olduğu için önermiyordum 20.2'yi, ancak dediğim gibi alternatifi yok denecek kadar az bu bütçede. GF75 Thin var, performansından kısılmış bir cihaz ısınmaması için. Zaten 20.3'ü önerirken kasa kalitesinin kötü olduğunu belirtiyorum. Dün biriyle konuşurken farkettim bu olayı bende, dedim ki 20.3'ün kasa kalitesi vasat tercih etme, bana dedi ki üstünde mi zıplayacağım laptopun kasa kalitesi neden bu kadar önemli? Bir cevap veremedim bende.

19.7 olduğu için önermiyordum 20.2'yi, ancak dediğim gibi alternatifi yok denecek kadar az bu bütçede. GF75 Thin var, performansından kısılmış bir cihaz ısınmaması için. Zaten 20.3'ü önerirken kasa kalitesinin kötü olduğunu belirtiyorum. Dün biriyle konuşurken fark ettim bu olayı bende, dedim ki 20.3'ün kasa kalitesi vasat tercih etme, bana dedi ki üstünde mi zıplayacağım laptopun kasa kalitesi neden bu kadar önemli? Bir cevap veremedim bende.

Klavyede tuşlar kırıldığında veya soyulduğunda, yere düşürdüğünde görüşürüz onla. Ya da kasa zamanla kendiliğinden eskimeye başladığında. Bu tür insanları anlamıyorum üstüne zıplamayacağım nasıl olsa deyip alıyorlar sonra yere düşürünce laptopta şu oldu bu oldu. E biz söylemiştik bunu zaten, bu yüzden önermiyorduk zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı