Monster aryond A27 alınır mı?

1080P için 27" fazla gelir gibi düşündüm fakat panelin kalitesinden dolayı bence bayağı iyi. Ghosting olmasa 10/10 monitör. Şu anlık 9.5/10 gibi düşünüyorum.

Peki çok belli oluyor mu test haricinde? Hayatımda ilk defa bir monitör alacağım ve bu kadar para vereceğim.

Film izleyen bir insan değilim. Sadece FPS oyunları oynamayı severim. Peki büyüklüğünden dolayı CS:GO gibi oyunlarda büyüklüğünden dolayı problem yaratıyor mu?

CS:GO için çok iyi oluyor, oyunlarda ghosting göremedim. Sadece masaüstünde imleci hızlı oynatırken gözüme çarptı. yunus_emre0001@hotmail.com.tr adresine numaranı yazarsan WhatsApp'tan gösterebilirim.

Bu TN panel yalnız.

27 inç 1080P monitör, panel iyiyse gözünüzü korkutmasın arkadaşlar. Belli bir mesafeden bakıyorsanız piksel sayılmıyor.

Uzaklık derken 1 kol mesafesinde duracak. Bir de öğrenciyim ders çalışırken monitörün büyüklüğünden dolayı yer sorunu olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…