Monster aryond A27 alınır mı?

Bu olay TOGG gibi diyosun yani.

Ne TOGG'u adamlar Çin'de herhangi bir merdiven altı üreticisi bulup yaptırıyor sonra da oradan direkt geliyor. Türkiye'de kutusunu bile açmıyorlar direkt satıyorlar Çin'den geldiği gibi. Aliexpress'ten monitör siparişi veriyormuşsun gibi düşün. Monster'ın tüm çevre birimleri böyle. Garantisi bitince elinde patlama ihtimali çok yüksek zaten. O yüzden monitör işinde deneyimli ve kaliteli bir markaya yönel.

1607003419410.png

Ne Togg'u adamlar Çin'de herhangi bir merdiven altı üreticisi bulup yaptırıyor sonra da oradan direkt geliyor. Türkiye'de kutusunu bile açmıyorlar direkt satıyorlar. Aliexpress'ten monitör siparişi veriyormuşsun gibi düşün. Moster'ın tüm çevre birimleri böyle. Garantisi bitince elinde patlama ihtimali çok yüksek zaten. O yüzden monitör işinde deneyimli ve kaliteli bir markaya yönel.

Peki kullanan arkadaşlar bir sorunun olmadığını söyledi. Biri alınır diyor biri alınmaz diyor insanın kafası daha çok karışıyor.

Ne TOGG'u adamlar Çin'de herhangi bir merdiven altı üreticisi bulup yaptırıyor sonra da oradan direkt geliyor. Türkiye'de kutusunu bile açmıyorlar direkt satıyorlar Çin'den geldiği gibi. Aliexpress'ten monitör siparişi veriyormuşsun gibi düşün. Monster'ın tüm çevre birimleri böyle. Garantisi bitince elinde patlama ihtimali çok yüksek zaten. O yüzden monitör işinde deneyimli ve kaliteli bir markaya yönel.
Kanıtsız iddia asılsızdır.

Peki kullanan arkadaşlar bir sorunun olmadığını söyledi. Biri alınır diyor biri alınmaz diyor insanın kafası daha çok karışıyor.

Bağcılar'da kendi imkanlarıyla monitör üretseler o da ilk kullanımda gözüne iyi gelir bu bir kriter değil. Monitör uzun yılar kullanılacak bir üründür, sana 2 yıl garanti veriyor ama Monster, Gamepower ıvır zıvır markaları alırsın garanti bittikten 2-3 ay sonra bozulma ihtimali yüksek olur (planlı eskitme), AOC, Viewsonic vb. alırsın 5 yıl götürebilir. Kendi fabrikalarında yıllardır monitör üreten firmaya mı güvenirsin yoksa Aliexpress'te satılan mousepad'lere bile kendi markasını vuran markaya mı.

Kanıtsız iddia asılsızdır.

Doğru benim hatam bu monitörler Bursa'daki hayali Monster fabrikasında üretiliyordu. 😂 Aksini sen kanıtla bekliyorum.

Bağcılar'da kendi imkanlarıyla monitör üretseler o da ilk kullanımda gözüne iyi gelir bu bir kriter değil. Monitör uzun yılar kullanılacak bir üründür, sana 2 yıl garanti veriyor ama Monster, Gamepower ıvır zıvır markaları alırsın garanti bittikten 2-3 ay sonra bozulur, AOC, Viewsonic vb. alırsın 5 yıl bozulmaz. Kendi fabrikalarında yıllardır monitör üreten firmaya mı güvenirsin yoksa Aliexpress'te satılan mousepad'lere bile kendi markasını vuran markaya mı.

Doğru benim hatam bu monitörler Bursa'daki hayali Monster fabrikasında üretiliyordu. 😂 Aksini sen kanıtla bekliyorum.
Ben iddiada bulunmadım. O yüzden kanıtlamak zorunda değilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı