Monster Aryond A32 V1.3 alınır mı?

Bütçe
7-10k

NS472

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F ,MSI PRO A620M-E ,32GB 5600MHz CL40 DDR5, MSI GeForce RTX 4070,MSI MAG CORELIQUID B240, VENTO VG20A-650W ,Aryond A32 V1.3 165 Hz
Monitör
Monster Aryond A32
Monster Aryond A32 almayı düşünüyorum alınır mı? Alınmaz ise 27-32" - 2K çözünürlüklü bütçede monitör önerisi yapabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz. Sıkılmadan Aryond serisini kötüleyebilirim, hepsi Ghosting problemine sahip.

Özellik olarak bu bütçede en iyisi ama Ghosting sorunu var. 1.1 modelini kullanan biri olarak söylüyorum ghosting testleri dışında ghostingle karşılaşmıyorsun, çok abartılıyor kronik sorun diye.
Hocam öyle çok ayrıntılara takılan birisi değilim. Görüntü kalitesi nasıl? IPS olmadığı için almayın diyorlar genelde.

Monitörü satın almış bulunmaktayım.
Monster Aryond A32 v1.3 için DisplayPort önerisi?

Monitörü satın almış bulunmaktayım.
Monster Aryond A32 v1.3 için DisplayPort önerisi?

Memnun musun almayı düşünüyorum. Büyülüklüğü akıcılığı ne durumda 6.999TL şu an da almayı düşünüyorum. Cevaplarsan sevinirim.

Memnun musun almayı düşünüyorum. Büyülüklüğü akıcılığı ne durumda 6.999TL şu an da almayı düşünüyorum. Cevaplarsan sevinirim.
Monitörün tek sorunu ciddi anlamda büyük olması. Geri kalan her şey gayet iyi. Ghosting problemi var diyorlardı lakin gidip testinde özellikle bakmadığın sürece farkedilmiyor bile. Ölü piksel vs hiç yok. Gayet iyi yeterli bir F/P ürünü alınır.

Monitörün tek sorunu ciddi anlamda büyük olması. Geri kalan her şey gayet iyi. Ghosting problemi var diyorlardı lakin gidip testinde özellikle bakmadığın sürece farkedilmiyor bile. Ölü piksel vs hiç yok. Gayet iyi yeterli bir F/P ürünü alınır.

Evet ben de 1.5 sene, belki daha fazla süredir kullanıyorum ama almadan önce o kadar gömmüşlerdi ki dedim herhalde boşuna üretilen bir monitör. Taş gibi ve ghosting sorunu test dışında belli olmuyor bile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı