Monster Aryond v1.3 32” alınır mı?

HZ yüksekliği şart değilse (bütçe dahilinde) monster marka önermiyorum. Monitör için aradığınız özellikler nedir hocam?

32” inç curved g-sync 165 hz 2k daha ne olsun hocam :) aynı özellikte olsun başka monitör alayım yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanan insanları anlamak çok zor gerçekten. Arkadaş bu fiyatta rakip yok diyorum 2 tane dislike geliyor ama kimse bu fiyatta rakip önermiyor. Gelen önerilerden birisi "MSI G274QPF QD", o da 10k bandında zaten. Keyfine göre emoji atıyor millet :D

Bu fiyatta önerisi olan varsa atsın ki forum içeriği bir anlam kazansın. Fikriniz yoksa başkalarınınkine yorum yapmayın bari.

İnternet kullanımı konusunda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar için Akakçe 32" 144/165/170hz 2560x1440px monitörler linkine bakarsanız zaten bu özelliklerde aynı fiyatta bir rakibi olmadığını görebilirsiniz.

32” inç curved g-sync 165 hz 2k daha ne olsun hocam :) aynı özellikte olsun başka monitör alayım yok
Sağlam panel ve garanti ekibi için bazı özelliklerden kısmak gerekebilir diye sordum hocam. Curved arıyorsanız zaten VA panel alacaksınız ama renkler ölü gibi olacak. Örneğini monster dan çok daha kaliteli olan aoc vs msi olarak aşağıya atıyorum. Hangisi va hangisi ips anlarsınız zaten. 2k da +100 fps alıyorsanız her oyunda stabil olarak boyuttan kısıp ips panel +144 şeklinde gitmek mesela mantıklı olur. Örnek veriyorum sadece hangi özellikler sizin şart sistem özellikleriniz ne ve ne oynayacaksınız bilmiyorum. Öneri alırken her şeyi yazmak öneri yapacaklar için çok daha rahat olur.

Dosya Ekleri

• 20220613_195046-1.jpg
    20220613_195046-1.jpg
    408,8 KB · Görüntüleme: 117
Türk markası diye millet kötülüyor. Çünkü sebebi marka fanboyluğu. Ekipman denildiği zaman hemen en pahalı, en lüks, ne marka varsa onları iteleyip almanı söylerler. MSI al, ASUS al gibi şeyler söylerler.
Soruna gelecek olursam.

Aryond 27 inç kullanıyorum. 10 ay oldu hiçbir sıkıntısı yok ve çok iyi monitör özellikleri vs. olsun çok iyi. Gözün kapalı al tam bir F/P ürün.

Sağlam panel ve garanti ekibi için bazı özelliklerden kısmak gerekebilir diye sordum hocam. Curved arıyorsanız zaten VA panel alacaksınız ama renkler ölü gibi olacak. Örneğini monster dan çok daha kaliteli olan aoc vs msi olarak aşağıya atıyorum. Hangisi va hangisi ips anlarsınız zaten. 2k da +100 fps alıyorsanız her oyunda stabil olarak boyuttan kısıp ips panel +144 şeklinde gitmek mesela mantıklı olur. Örnek veriyorum sadece hangi özellikler sizin şart sistem özellikleriniz ne ve ne oynayacaksınız bilmiyorum. Öneri alırken her şeyi yazmak öneri yapacaklar için çok daha rahat olur.
Ben mi körüm ya iki ekran arasında fark yok. Ips 2 k monitör alıcaktım va panel kötü dedikleri için artık va alabilirim teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı