Çözüldü Monster BIOS menüsünden Windows 11 format nasıl atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hasan cec

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx4060 8gb
32gb ram
intel i7 13700h
1tb ssd
Merhaba arkadaşlar, bugün yeni aldığım Monster leptoba oluşan bazı sorunlardan dolayı format atacaktım. Flash belleğe ISO dosyası hazırlayıp yazdırdım ve PC'yi kapatıp BIOS'a girdim fakat buradaki BIOS menüsü bildiğimden farklı. Nasıl yapacağımı bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Hocam Drive ile yüklemeyi bilmiyorum maalesef. Başka çözüm var mı?

Normal bildiğimiz gibi Advanced bölümünde boot var ise oradan yapacaksınız. Ayrıca F7 veya F8 spamlayın açılırken bazı sistemlerde direkt olarak boota atıyor. Ayrıca ESC ve F12 de işe yarayabilir. Monster'ın BIOS tuşu bildiğim kadarı ile F2'idi. Emin değilim ancak.
Linke erişim izni vermemişsiniz üstteki hocamın da dediği gibi. Save and reset yapın.

Hocam siz bahsettiğimiz yere girdiniz mi yine izin vermemişsiniz. USB HDD sadece boot menüsünde vardan kastınız nedir siz save and reset deyip dediğim tuşları deneyerek boot menüsüne girer misiniz?

Hocam siz bahsettiğimiz yere girdiniz mi yine izin vermemişsiniz. USB HDD sadece boot menüsünde vardan kastınız nedir siz save and reset deyip dediğim tuşları deneyerek boot menüsüne girer misiniz?

Tamam hocam save changes and reset diyerek çıktım ve F7 yaparak girdim şimdi ne yapmalıyım.

Usbnizi en üst sıraya alın. Eğer o tarz bir şey olmuyorsa izin vererek dosyayı drivea atın ayrıca kopyala yapıştır yaparak yüklemede sorun olmuyor bildiğim kadarı ile.

Hocam burada 2 tane USB var ve nasıl yukarı alacağım hangi tuşlarla.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240825-011911_Gallery.jpg
    Screenshot_20240825-011911_Gallery.jpg
    337,3 KB · Görüntüleme: 43
USB'yi bölümlere ayırmışsınız. Her neyse ok tuşları ile olmalı ilki işe yaramaz ise sorun olmaz PC'yi yeniden başlatın ve yine F7 tuşunu spamlayın ardındansa.

Hocam direkt bir tanesinin üstüne tıkladım yukarıya çıkarmak için ama Windows yükleme ekranı geldi eceba yanlış bir şey mi yaptım.

Hocam yanlışlıkla bir tanesinin üzerine tıkladım bu ekran geldi yanlış bir şey mi yaptım acaba?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240825-012507_Gallery.jpg
    Screenshot_20240825-012507_Gallery.jpg
    394,7 KB · Görüntüleme: 43
Hocam direkt bir tanesinin üstüne tıkladım yukarıya çıkarmak için ama Windows yükleme ekranı geldi eceba yanlış bir şey mi yaptım.

dil/ülke/bölge falan soruyorsa ekranda onun format ekranı olması lazım diye düşünüyorum böyle ekranda küçük bir pencere var yan kısımları da mavi de mi?

Hocam yanlışlıkla bir tanesinin üzerine tıkladım bu ekran geldi yanlış bir şey mi yaptım acaba?

Evet format ekranı o

dil/ülke/bölge falan soruyorsa ekranda onun format ekranı olması lazım diye düşünüyorum böyle ekranda küçük bir pencere var yan kısımları da mavi de mi?

Evet format ekranı o

Hocam isterseniz bir de böyle bakın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240825-012738_Gallery.jpg
    Screenshot_20240825-012738_Gallery.jpg
    305,5 KB · Görüntüleme: 40

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı