Monster Bluetooth Game pad driver güncelleştirmesi yapılmıyor

Sevimli Tilki

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2020
Mesajlar
471
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Geçen hafta olumsuz yorumlara rağmen yeni driver güncelleştirmesi çıktığı ve konsolun artık Bluetooth üzerinden Xbox kolu olarak algılandığını görünce kolu sipariş ettim. Fakat driver güncelleştirmesini yapamadım çünkü testtool.exe cihazı görmüyor. Ne yapmam lazım? Alttaki kurumu harfi harfine yapıyorum ama olmuyor. (Burada sizden yardım etmenizi istediğim konu teknik ekiple iletişime geç değil, zaten geçtim. İade veya değişim olacak fakat eğer aynı sıkıntıyla karşılaşıp çözen varsa ne yaptığını anlatırsa sıkıntıyı çözebilirim.)
 

Dosya Ekleri

  • Installation instructions_TR.pdf
    227,3 KB · Görüntüleme: 944
Hocam bir ara Monster tüm gamepadlerini geri çağırmıştı muhtemelen ilk seriyi aldınız biraz daha bekleseydiniz keşke ya da F710 alsaydınız.
 
Güncellemeyi kablolu olarak yapmayı denediniz mi?

Evet kablolu şekilde denedim.
Sorun çözüldü bugün 5-6'cı denememde mucizevi şekilde uygulama kolu gördü driver güncellendi. Artık direkt olarak Xbox kolu olarak tanımlanıyor. Bu sefer de fare özelliğine ulaşmak için eski şekline almak gerekiyor, yoksa kullanılmıyor. Ben bu şekilde memnunum bir daha eski ayarına döndürmem.
 
Son düzenleme:
Ben bu sürücüyü başka bir gamepad üzerinde denemek istiyorum, tahminen aynı boardu kullanıyorlar fakat sürücüyü hiç bir yerde bulamadım. Monster sitesinde geziyorum ama bulamıyorum. Nereden indirebilirim?

Edit: Buldum, merak eden için: Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar
 

Geri
Yukarı