Monster Control Center 3.0 açılmıyor

Ege_0

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarı uzun bir süredir kullanıyordum sonrasında.

Eki Görüntüle 1466181

Eki Görüntüle 1466181

Control Center attığım fotoğraftaki gibi bir renge büründü ve şu an ne açılıyor ne arama çubuğunda gözüküyor. Uygulamayı silip tekrardan kurdum fakat işe yaramadı en son çare format attım fakat yine aynı sorun oluyor. Uygulamayı kuruyorum arama çubuğunda gözükmüyor küçültülmüş simgesine tıkladığımda ise bir şey olmuyor.

Dosya Ekleri

• resim_2022-07-28_100756784.png
    resim_2022-07-28_100756784.png
    3,7 KB · Görüntüleme: 172
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı uzun bir süredir kullanıyordum sonrasında.

Eki Görüntüle 1466181

Eki Görüntüle 1466181

Control Center attığım fotoğraftaki gibi bir renge büründü ve şu an ne açılıyor ne arama çubuğunda gözüküyor. Uygulamayı silip tekrardan kurdum fakat işe yaramadı en son çare format attım fakat yine aynı sorun oluyor. Uygulamayı kuruyorum arama çubuğunda gözükmüyor küçültülmüş simgesine tıkladığımda ise bir şey olmuyor.
Tekrar kurabilirsen bende işe yaramamıştı ama ben 1 hafta kullanmamıştım sonra dedim kurayım o zaman kurulmuştu sende deneyebilirsin hiç olmazsa format at.

Tekrar kurabilirsen bende işe yaramamıştı ama ben 1 hafta kullanmamıştım sonra dedim kurayım o zaman kurulmuştu sende deneyebilirsin hiç olmazsa format at.

Ben büyük ihtimalle servise yollayacağım formatladıktan sonra NVIDIA driverleride güncellenmiyor çözümü mevcut ama bir servisi görsün cihaz teşekkürler yardımın için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı