Elbette ederim. İlk olarak şunu yap. macOS kurulumu yap ve sonra hiç bir şey yükleme.
Ardından da detaylı olarak sistem bilgilerini paylaş.
Merhaba
@claus
Üstteki sorunum geçti, yeni sorunum var. Aslında yukarıyı unutabilirsin, öncelikle High Sierra ile ilgili ne varsa sildim, yeni bir başlangıç için.
Şimdi Mojave'yi indirdim, USB'mi hazırladım, SSD'den bölüm açtım. Herşey tamam. Boot sekmesinden Clover'a girdim, o da tamam, okuduğum kadarıyla birkaç temel ayar var, onları da yaptım, macOS menüsüne geldim. Disk seçin dedi, denizOS adında 30 GB ayırdığım seçeneğe bastım, normalde 15 dk. süren iş 30 sn sürdü ve başarısız dedi. İngilizce Türkçe kaynaklarda ne varsa okudum, bazılarını anlamadım, zaten çok bu sorunla karşılaşan olmamış herhalde, en son sana geldim, açıkçası çok gerilirim böyle uğraşıp olmayınca. Umarım çözeriz
Ben sana PC detaylarını atıyorum.
Monster Notebook
Intel® Coffee Lake Core™ i7-8750H, Chipset Intel® HM370 Express Chipset, 8GB (1x8GB) DDR4L 1.2V 2666MHz SODIMM, 256GB XPG M.2 SSD PCIe 3.0 x2, 1 TB HDD, Intel® Dual Band Wireless-AC 9462, 1x1 AC + Bluetooth 5.0 M.2 2230 (433 Mbps), 6GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX1060 192-Bit DX12, TULPAR T7 v16.1