Monster Core i7-8750H macOS kurulum sonrası sürücüleri yüklemek

Makaleler
1
Buradan High Sierra indiridim. Kurdum, çalıştı. Her şey harika! Derken, birçok kafa karışıklığı ve sorunlar çıktı. Öncelikle kurulum videosunda eksik bilgiler var sanırım, forumdan bulduğum cevaplarla ilerlemek zorunda kaldım. İkinci durum parlaklık sorunu. Üçüncüsü Wi-Fi, ki benim kartım desteklemiyormuş. Biraz önce de ekran siyah, ve macOS'u tekrar yükleyin yazıyor. Ben bir karar aldım, değerli forum üyelerinin yardımı ile sıfırdan kurmak istiyorum. Sizden isteğim lütfen bana şu macOS'u kaldırıp, tekrar nasıl indireceğimi anlatmanız. Bu arada, High Sierra dosyası, USB, ve SSD'deki ayarlamalar hazır. Bana Config vs gibi karışık bölümde ve kurulum sonrası ayarlarda yardım lazım ancak lütfen karışık anlatmayın. Çok anlamadığım kelime geçiyor.
clear.png
:rolleyes: Umarım yardım edebilirsiniz, umarım benim bildiğim konuda ben size yardım edebilirim, şimdiden teşekkürler.

@claus Bey bu konuda bilgili, umarım yardım eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kurarken tüm HDD veya SSD bölümlerini silin ve yeniden oluşturup biçimlendirin ve tekrar deneyin.
Sosyalde Windows 10 kurulu videosu var. İnceleyebilirsin.

Gerçekten bilgisayar işlerinde yaptıklarım çok saçma oluyor. USB'yi BIOS ekranından seçtim :lanet::lanet::lanet: sonradan aklıma geldi, F7 ile seçtim ve şu an Windowstan yazıyorum. Şimdi sürücüler yükleniyor, bu arada Windows SSD'ye kurulu. macOS için 30GB'Lık alan duruyor. Bu alana 30GB daha eklersem tekrar Windows gider mi diye endişeliyim aslında. Şu driverlar yüklensin. Sizin cevabınızı bekliyorum. Eğer tekrar bu sorunu yaşayacaksam bırakacağım Hackintosh'u. Aslında güzel bir yazılım macOS ama şu kadar uğraşmaya değer mi bilmiyorum açıkçası. İyi akşamlar.

Şimdi driverlar tamamlandı, sorun olmasın diye tekrarlamak istiyorum. Aşağıda fotoğrafı da var. Şu 30GB'lık bölüme extra 30 GB daha ekleyeceğim. Bir önceki yapışımda PC çöktü çünkü bu işlemde :LOL:. Sonra yeniden başlatacak. bu 60GB'lık bölümü Apple HFS yapıyorum. Sonra USB'yi açıp macOS'i başlatıyorum. Şuraya kadar sorunsuz olsun da, sonrasına bakarız :matrix:
Ekran Görüntüsü (2).png

Durum şu şekilde; bakalım olacak gibi :)
1547056660990.jpeg

Gelişmeler;
70GB'lık bölüm oluşturuldu.
Apple HFS formatına dönüştürüldü.
Şimdi USB'yi takıp işlemlere başlıyorum. Buraya kadar yardım ettiğin için teşekkürler. @claus
Olmuyor, olmuyor. Ne yapsam request failed to initialize diyor.
Yardım edin @claus

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı