Monster Core i7-8750H macOS kurulum sonrası sürücüleri yüklemek

Makaleler
1
Buradan High Sierra indiridim. Kurdum, çalıştı. Her şey harika! Derken, birçok kafa karışıklığı ve sorunlar çıktı. Öncelikle kurulum videosunda eksik bilgiler var sanırım, forumdan bulduğum cevaplarla ilerlemek zorunda kaldım. İkinci durum parlaklık sorunu. Üçüncüsü Wi-Fi, ki benim kartım desteklemiyormuş. Biraz önce de ekran siyah, ve macOS'u tekrar yükleyin yazıyor. Ben bir karar aldım, değerli forum üyelerinin yardımı ile sıfırdan kurmak istiyorum. Sizden isteğim lütfen bana şu macOS'u kaldırıp, tekrar nasıl indireceğimi anlatmanız. Bu arada, High Sierra dosyası, USB, ve SSD'deki ayarlamalar hazır. Bana Config vs gibi karışık bölümde ve kurulum sonrası ayarlarda yardım lazım ancak lütfen karışık anlatmayın. Çok anlamadığım kelime geçiyor.
Umarım yardım edebilirsiniz, umarım benim bildiğim konuda ben size yardım edebilirim, şimdiden teşekkürler.

@claus Bey bu konuda bilgili, umarım yardım eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim imajları kullan. Ayrıca High Sierra ile de deneyebilirsin.
Sierrada ekran parlaklığı sorunu yaşadım. Yoksa en yenisi olsun gibi bi derdim yok. Lütfen bana sizin imajı gönderebilir misin?
Abi, ne kadar teşekkür etsem az sana. Dile benden ne dilersen. Şu anda macOS'den yazıyorum. Çok mutluyum gerçekten. Çok sağol. Şimdi gerekli kurulumları yapmam gerekiyor sanırım. İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
WİFİ çalışmaz. Ekran kartın için şu anki Config.plist dosyanın yedeğini al.
Bunu indir.
https://codeload.github.com/RehabMan/OS-X-Clover-Laptop-Config/zip/master
İçindek UHD 630 için olan dosyaın ismini Config.plist olacak şekilde değiştir. Sonra USB ile sistem açıyorsa USB içindeki Config ile USB olmadan açıyorsan No NAME içindeki Config.plist ile değiştirip dene.

@claus Tekrardan merhaba, formatlanan bilgisayarıma yeniden macOS indirmek istiyorum. Yazışmalarımızın tamamını okudum ancak yardıma ihtiyacım olacak gibi. Ne varsa unutmuşum resmen.
@claus dakika bir gol bir, disk yöneticisinde hata çıktı. Konu açtım etiketliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba. Bu konu üzerinden devam edebiliriz. Nasıl bir hata aldın ? Tüm HDD'yi biçilendiriyorsun değil mi ? GPT veya APFS olarak denedin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…