Monster gamepad mi ikinci el Xbox gamepad mi?

363436

Hectopat
Monster Gamepad Amazon'da indirimle beraber 530 liraya geliyor. Xbox Gamepad'i ise 8. nesil ve ikinci el alacağım 650 liraya geliyor.
Kafama takılan soru şu, aradaki farka değer mi Xbox Gamepad? Bir de Gamepad'i alma sebeplerimden birisi telefonda da kullanmak o yüzden telefon tutucu da almam gerekiyor. Onun da ortalama 100 lira fiyatı var. Yani Xbox bana ortalama 750 lira civarı bir fiyata denk geliyor.

Monster ise sıkıntılıymış kimisi 1 ayda bazı tuşları içine göçtü bazıları bağlarken çok uğraştırıyor vs diyor. Ne dersiniz? Hangisini tercih etmeliyim?

Başka bu fiyatlarda bildiğiniz kablosuz gamepad varsa öneri de alabilirim.

@Yener K.

Trust Bosi, Gamesir T4 Pro da olabilir. Xbox kolları da çok sağlam değil. Elimde 3 adet tamirli orijinal Xbox kolu var.

Trust bosi, GameSir T4 Pro da olabilir. Xbox kolları da çok sağlam değil. Elimde 3 adet tamirli orijinal Xbox kolu var.

GameSir T4 Pro bazı fotoğraflarda hafif şeffaf, içindeki parçalar belli olacak şekilde gözüküyor bazen de normal gözüküyor. Hiç denediniz mi? Normalde nasıl duruyor?

Trust Bosi'ye de bakacağım sağ olun.

T4 pro kullandım ancak r2 ve l2 tuşları çok kısa olduğu için yarım gaz olayı çok zor. onun harici güzel bir gamepad içi gözüküyor desem de uygun olmaz gözükmüyor dersem de. İçindeki ışıklar gözükecek kadar gözüküyor. Sadece yarış oyunları oynadığım için ikinci el Xbox kolu aldım.

@Yener K. yine aynı konu için rahatsız etmiş oluyorum ama içimi bu konuda bir türlü rahat ettiremedim. İlk başta GameSir T4 Pro'ya bayağı bir sıcak bakmıştım ama sonra genel olarak bu tür Gamepad'lerin Xbox Gamepad'lerinin kalite olsun titreşim olsun yanına yaklaşamadığı gibi şeyleri duydukça biraz soğudum açıkçası.

2. el Xbox Gamepad almaya şu an sıcak bakıyorum açıkçası ama sizin sağlam değil demeniz ve 3 kolunuzun 3'ünün de tamirli olması beni durduran tek nokta sanırım.

Ne dersiniz? Risk almaya değer mi sizce yoksa fazla düşünme, Xbox kollarının abartıldığı kadar bir şeyi yok GameSir T4 Pro al geç mi dersiniz?

Xbox kolları güzel fakat dediğim gibi tamir edilince eskisi gibi olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı