Monster GTX 1650 Laptop alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    295,8 KB · Görüntüleme: 116
@FlawlessMLH bende yakın zamanda sizde bulunan Monster'ı (9750 H ve 1660 Tİ model) almayı düşünüyorum. Yük altındaki termal değerleri, oyun performansı, ses sistemi, olumlu olumsuz fikirlerinizi söylerseniz her açıdan, çok sevinirim.

Son düzenleme:
@FlawlessMLH bende yakın zamanda sizde bulunan Monster'ı (9750 H ve 1660 Tİ model) almayı düşünüyorum. Yük altındaki termal değerleri, oyun performansı, ses sistemi, olumlu olumsuz fikirlerinizi söylerseniz her açıdan, çok sevinirim.
Yük altındaki değerleri ölçmedim daha. Oyun performansına gelecek olursak gayet iyi söyleyecek bir şey yok ama biraz sıcaklık hissediliyor klavyede ama pek sorun olmaz. Ses sistemi idare eder çok beklentili olmamalısınız tek eksiği bass yok. Memnunum ileriye dönük alınabilecek uygun fiyatlı bir model rakiplerine göre.
Yük altındaki değerleri ölçmedim daha. Oyun performansına gelecek olursak gayet iyi söyleyecek bir şey yok ama biraz sıcaklık hissediliyor klavyede ama pek sorun olmaz. Ses sistemi idare eder çok beklentili olmamalısınız tek eksiği bass yok. Memnunum ileriye dönük alınabilecek uygun fiyatlı bir model rakiplerine göre.
İşlemci stres testi yaptım 3 daika boyunca %100 yük altında 75 dereceyi geçmiyor.

Son düzenleme:
@FlawlessMLH hızlı cevap için teşekkür ederim. Katılıyorum rakiplerine göre çok makul fiyat olarak, soğutması yeterli gibi, benim için klavyedeki ısınma sorun yaratmaz harici klavye kullanıyorum. Benim MSI laptop (işlemcisi 7300 HQ) 3 dakikalık Intel XTU testinde 80 derece görüyor, turbo fan açık şekilde , sizde turbo fan açık şekilde mi yaptınız?

Son düzenleme:
@FlawlessMLH hızlı cevap için teşekkür ederim. Katılıyorum rakiplerine göre çok makul fiyat olarak, soğutması yeterli gibi, benim için klavyedeki ısınma sorun yaratmaz harici klavye kullanıyorum. Benim MSI laptop (işlemcisi 7300 HQ) 3 dakikalık Intel XTU testinde 80 derece görüyor, turbo fan açık şekilde , sizde turbo fan açık şekilde mi yaptınız?
Turbo açık şekilde değilde oyun modunda yaptım turbo kadar çok çalışmadı.

Teşekkürler bilgilendirme için, biraz daha araştırıp alacağım gibi duruyor.

Turbo açık şekilde değilde oyun modunda yaptım turbo kadar çok çalışmadı.
Hocam bende resimde attığım gibi performans modu var. Cayır cayır çalışıyor fan. PUBG'de işlemcim 94 derece. Diğer oyunlarda 84-86 falan. Under volting yaptım, az da olsa düştü sıcaklığı ve Cinebench R15'ten 3 puan daha düşük aldı normale göre, anlamadım ama işe yarıyor.
Monster 16.3 işlemcisinin durumu şöyle:

-0,110 undervolt yapılmış hali.

Hiç undervolt yapılmamış hali (halihazırda 0.5 volt düşürülmüş)
*0.05

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı