Monster hunter: World alınır mı?

Fatih_42

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. İndirimlerin bitmesine az zaman kalmışken bu oyunu almayı düşünüyorum. Aranızda oynayan var mı? Tavsiye eder misiniz? Öğrenilmesi zor bir oyun mu? 91 liraya değer mi?

Kesinlikle değer. Ben tek oynamıştım fakat birlikte oynayacak arkadaşınız varsa alacağınız zevk katlanır. Birçok item ve silah çeşitliliği bulunan sürükleyici bir oyun. Canavarların izini sürüp kademe kademe avlamak, zayıf noktalarını keşfedip ona göre strateji geliştirmek, kestiğin canavarların itemlarıyla yeni Gear'lar craftlamak bayağı keyifli bir deneyim.

Kesinlikle değer. Ben tek oynamıştım fakat birlikte oynayacak arkadaşınız varsa alacağınız zevk katlanır. Birçok item ve silah çeşitliliği bulunan sürükleyici bir oyun. Canavarların izini sürüp kademe kademe avlamak, zayıf noktalarını keşfedip ona göre strateji geliştirmek, kestiğin canavarların itemlarıyla yeni Gear'lar craftlamak bayağı keyifli bir deneyim.
Öğrenmesi zor mu peki? Çok mu detaylı? Bu arada tek oynayacağım.

Öğrenmesi zor değil fakat oyunda birçok ana silah seçeneği var ve bunlardan size uygun olanını bulup onun yetenek ağacını geliştirmeniz gerekli. Bu yüzden ilk etapta size uygun ana silahı seçmekte zorlanabilirsiniz.
14 adet silah varmış. Oyunun başlangıcında silahlar açık mı kalıyor yoksa kendimiz sırayla mı açıyoruz? Bir de canavar bossları Dark Souls zorluğunda mı?

14 adet silah varmış. Oyunun başlangıcında silahlar açık mı kalıyor yoksa kendimiz sırayla mı açıyoruz? Bir de canavar bossları Dark Souls zorluğunda mı?
Tüm silahların base olarak açık, seçip geliştirmek sana kalmış ama korkulacak bir şey yok silahı beğenmezsen başka bitanesini kasarsın. Canavarlar Dark Souls zorluğunda değiller fakat canları fazla ve can indikatörleri yok. Yani bir canavarı öldürmek kısa sürmüyor, bulup biraz canını azalttıktan sonra haritada başka bir bölgeye kaçıyorlar. Canları azalmaya başlayınca da hareketlerinden belli oluyor topallamaya başlıyorlar. Tabii ki oyun ilerledikçe daha güçlü canavarlarla karşılaşıyorsun ama kabul edilebilir zorlukta hepsi.

Tüm silahların base olarak açık, seçip geliştirmek sana kalmış ama korkulacak bir şey yok silahı beğenmezsen başka bitanesini kasarsın. Canavarlar Dark Souls zorluğunda değiller fakat canları fazla ve can indikatörleri yok. Yani bir canavarı öldürmek kısa sürmüyor, bulup biraz canını azalttıktan sonra haritada başka bir bölgeye kaçıyorlar. Canları azalmaya başlayınca da hareketlerinden belli oluyor topallamaya başlıyorlar. Tabii ki oyun ilerledikçe daha güçlü canavarlarla karşılaşıyorsun ama kabul edilebilir zorlukta hepsi.
Peki başlangıç için bir önerin var mı? Şunu yap bunu yapma gibi?

Tek önerim sana en uygun silahı bulana kadar silahları denemen bunun haricinde ana görevleri takip edersen oyun karışık değil çok araştırmana gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı