Monster Hunter World alınır mı?

Cem Sonışıl

Kilopat
Merhaba, uzun zamandır bi 7-8 ay oynayabileceğim bir oyun arıyorum. Bu oyunu uzun süredir biliyordum zaten ama bilemedim. Sizce alınır mı? Tek oynayacağım büyük ihtimal ile. Oyunu alışmam uzun sürer mi? MHW evreni hakkında hiçbir fikrim yok. Sıkıntı olur mu? Oyunu oynayan ve bilen biri cevaplarsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle oyunu klavyeden oynamak ve gamepad oynamak arasında çok büyük fark var.
PvE RPG seviyorsan oynayabilirsin. Tek başına oynayacaksan iletişim eksikliğinden dolayı 1 tık düşük zevk alabilirsin.
Oynanış videolarını izleyip keyif alıyorsan alıp oynayabilirsin. Senin zevkinin tatmin oluşunu tam olarak bilemeyiz sonuçta.

Mhw güzel oyun ama tek başına güzel vakit geçirebilirmisin o seninle ilgili biraz, çeşitli silahlar kullanmak ki her silaha geçtiğinde oyun başka bir tat sunuyor , çeşitli bosslarla kıyasıya savaşmak ve iz sürmek sana zevk verecekse almanı tavsiye ederim ayrıca mekanikler grafikler ve müzikleri çok güzel, yapımcı oyun ile ilgileniyor sürekli etkinlikler oluyor, pc ortamını bilmiyorum ama ps4 te hala çok fazla oynayan var serverlar da hep birlikte oynayacak adam bulabiliyorsun yardım alabiliyorsun başkasının görevlerine gidebiliyorsun yani coop oyunun içerisine çok güzel işlenmiş, fiyatını sonuna kadar hak eden seni çok rahat 1 yıl götürebilecek bir oyun. Ben yinede almanı tavsiye ederim oyuna değer iyi oyunlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı