Monster hunter: World alınır mı?

Bu türü seviyorsanız alınır, en iyisi Youtube'dan birkaç video izleyip göz gezdirmek olur. Şahsi fikrim oyundaki silahların ve zırhların çok çirkin gözüktüğü. Ayrıca vuruş hissinin de hiç tatmin edici olmadığını söyleyebilirim. Bence bu fiyata değmez.

Monster Hunter World: İceborn DLC 'siz almayın yoksa sonradan ayrı almanız lazım. Bende Monster Hunter World İceborn Master Edition almayı düşünüyorum. Şuan Capcom'un indirimi var.
Sadece ana oyun yetmeyecek. DLC de almaya kalkacaksınız. DLC baya büyük.
Yeni fark ettim 1 sene olmuş 😅.

Şuan bende almayı düşünüyorum. Hangi sürümü önerirsiniz?
World'ü 500 saat oynamış biri olarak (ki oyunun kemik kitlesine göre az) World'ün Iceborne'süz oynanmaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Iceborne oyunu tamamlayan bir DLC aslında, hikaye olarak değil ancak içerik olarak. Iceborne DLC'si her silah tipine yepyeni hareketler ekleyerek, oyunu çok daha eğlenceli ve çekilesi kılacak Clutch Claw mekaniği ekleyerek oyunu çok daha eğlenceli bir noktaya taşıyor.

Şahsen ben önce World'ü bitirmiş daha sonra Iceborne'u almış biriyim ve Iceborne'e geçtiğimde ana oyuna nasıl katlandığıma anlam veremedim. Sadece bu saydıklarım da değil tabii, yepyeni birçok farklı devasa yaratık ki bazıları benim oyun dünyasında karşısında kapışmaktan en çok keyif aldığım yaratıklardan biri oldu bile (ismimdeki Fatalis örneğin :D), yepyeni bir ana hub, yepyeni bir harita, evi dekore edebilme vs. çok getirisi var. O yüzden ana oyundan daha pahalı zaten Iceborne DLC'si :D

Iceborne dlc 'si ile almaya karar verdim. Bunun Deluxe sürümünü almamı önerirmisin? ( İceborne 'nun ). Şu sürümden bahsediyorum; Monster Hunter World: Iceborne Master Edition Digital Deluxe.

Iceborne dlc 'si ile almaya karar verdim. Bunun Deluxe sürümünü almamı önerirmisin? ( İceborne 'nun ). Şu sürümden bahsediyorum; Monster Hunter World: Iceborne Master Edition Digital Deluxe.
O ek olarak sadece birkaç kozmetik içeriyor:
  • 6 yeni gesture (oyun içi tepki, bence çok gereksiz),
  • 4 yeni çıkartma (Steam gibi oyun içi sohbetlerde atabiliyorsunuz bence çok gereksiz),
  • 2 yüz boyası,
  • 2 yeni saç stili,
  • 8 adet yeni oda dekoru vs..
Tamamen kozmetik yani bence gereksiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı