Monster klavye önerisi

cinarer1

Hectopat

Bu ikisi arasında kaldım. Aralarındaki farkı anlatabilir misiniz ve hangisini seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa ikisini de almayın. K3 klavyede 50m tıklama ömrü var herhangi bir "Şu özelliği şu kalvyeden daha iyi bunu tercih edin." diyebileceğim özelliğe sahip olmayan klavyeler. Rapid Ultra modelinde anti-ghosting özelliği bile listelenmemiş. Klavye özelliklerini girmemişler. Ek tavsiyem monster ürünleri kullanmayın.

Monster masaüstü pc aldım set olması için
İleride illaki marka değiştireceksiniz yükseltme için vs. Klavyeniz farklı olsa bir sorun olacağını düşünmüyorum, yinede monster istiyorsanız sizin için bilgi toplayıp bir öneri sunabilirim. Bütçe belirtir misiniz.

Bana kalırsa ikisini de almayın. K3 klavyede 50m tıklama ömrü var herhangi bir "Şu özelliği şu kalvyeden daha iyi bunu tercih edin." diyebileceğim özelliğe sahip olmayan klavyeler. Rapid Ultra modelinde anti-ghosting özelliği bile listelenmemiş. Klavye özelliklerini girmemişler. Ek tavsiyem monster ürünleri kullanmayın.
Yani şuan o ikisi arasında kaldım ancak başka klavyede olur aynı fiyat aralığında bir klavye önerebilirmisiniz?

Ajazz AK680

Akko MONSGEEK FUN60 Pro (stok yoksa beklemenizi öneririm iyi bir klavyedir).

VGN V87 mad60/68 serisinden kat kat iyi bir klavye fakat manyetik switch istiyorsanız bence FUN60 PRO ya bir bakın

Mad68 de öneririm fakat teknik özellikleri bufflamak için malzeme kalitesinden kısılmış bir klavye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı