Çözüm Monster Kullanıcıları için Vanguard "inpOutx64.sys" hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xwLOGAN

Megapat
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim sorun her bilgisayarı açtığımda illallah dedirtmişti bende sorunu bu gün itibari ile çözdüm ve sizlere bunu nasıl yapacağınızı anlatmak isterim, özellikle monster kullanıcıları için. Kullandığımız Monster Control Center arayüzü aynı zamanda Excalibur gibi cihazlarında arayüz programı çok benzer ve sorun buradan kaynaklanıyor. İlgili adımlar ise şu şekilde;
Windows Arama kısmından Regedit yazarak kayıt defteri düzenleyicisini açıyoruz ve aşağıdaki adımları takip edip siliyoruz benim bilgisayarımda ilk adım mevcut değildi ikincisi vardı sadece bunu silmem yeterli.

1.jpg

• Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\inpoutx64
  • Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\inpoutx64
Ardından C:\Windows\System32\drivers klasöründe inpOutx64.sys dosyasını aratıp siliyoruz.

4.jpg

Buraya kadar olan kısım çoğu rehberde aynı lakin bu dosyaların tekrar oluşmasına sebep olan Monster Control Center, her açılışta bunları yeniden oluşturuyor. Bundan dolayı Control Center içerisinden de silmemiz gerekiyor bu dosyaları.

İlk olarak C:\Program Files\OEM\Monster Kontrol Merkezi\DefaultTool içerisindeki inpOutx64.sys dosyasını aratıp siliyoruz.
2.jpg

İkinci son adım olarak C:\Program Files\OEM\Monster Kontrol Merkezi\UniwillService\MyControlCenter içerisindeki inpOutx64.sys dosyasını aratıp siliyoruz.

3.jpg

Bu adımlardan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp gönül rahatlığıyla ve hata almadan kullanabilirsiniz, iyi günler :)

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 68

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı