Herhangi bir kusuru yoksa ağır yük altında biraz ısınması ve yüksek fan sesi çıkarması dışında bir sıkıntısı olmaz. Bir kaç tane 4060'lı LOQ cihazlar bulmuştum fakat cihazların arasındaki fark çok az. Alınabilir, kendim tercih etmezdim hem garanti süresi az hem de Monster güven vermiyor.Önerir misiniz hocam problem yaşatır mı sizce ?
Evet şu an onu konuşuyorum satıcıyla aklım karıştı yanlış atmışım dedi 13500HX lisini istedim şimdi.
Clevo sanıyorum değil mi?
Bakalım madem biraz daha bakınayım. Acer nitro 5 buldum bir tane de onu önerir misiniz ?Evet, dediğim gibi cihaz Clevo kasa. Fiyatı daha da indirip macunu değişirseniz alınabilir cunku ucuz zaten.
@sekiz_tekinoglu
Bakalım madem biraz daha bakınayım. Acer Nitro 5 buldum bir tane de onu önerir misiniz?
12650H ve RTX 4060 mi?
12500H ve RTX 4050 140 watt.
Bu modelin var mı ısınmayla alakalı sorunu falan?
Hayır, güzel model. Fiyatı önemli.
26k ilanda düşürmeye çalışacağım 23'e. 24'e kadar düşmüş soru cevapta.
Kozmetik ve başka problemi yoksa 22-23 güzel fiyat.
2 3 ay kullanılmış ve 1 sene garantisi var. Bir de yakın bana Kocaeli'de o açıdan güzel anlaşabiliriz umarım.
Hocam denk gelmişken bu arada fikrinizi alayım. Bende 5600H, 3050 Ti(60 watt), 16 GB RAM'li laptop vardı Pavilion. Edit programında timeline kısmında kasıyordu. DaVinci Resolve program. Ondan dolayı sattım masaüstü toplayacaktım. İkinci elde pek bir şey bulamadım. Sıfırda mantıklı F/P şeyleri tercih edince 35k 40k gibi bir rakam çıktı ortaya. Tahminimden pahalı geldi açıkçası. Ondan dolayı şu an ikinci el laptoplar sıfırlarına göre uygun geldi onlara bakıyorum. Bir öneriniz olur mu bu konu hakkında. Timeline da kasma sebebinin işlemcinin tek çekirdek gücünden kaynaklandığını okudum araştırınca.