Monster laptop alınır mı?

Önerir misiniz hocam problem yaşatır mı sizce ?
Herhangi bir kusuru yoksa ağır yük altında biraz ısınması ve yüksek fan sesi çıkarması dışında bir sıkıntısı olmaz. Bir kaç tane 4060'lı LOQ cihazlar bulmuştum fakat cihazların arasındaki fark çok az. Alınabilir, kendim tercih etmezdim hem garanti süresi az hem de Monster güven vermiyor.

Evet şu an onu konuşuyorum satıcıyla aklım karıştı yanlış atmışım dedi 13500HX lisini istedim şimdi.

Clevo sanıyorum değil mi?

Evet, dediğim gibi cihaz Clevo kasa. Fiyatı daha da indirip macunu değişirseniz alınabilir cunku ucuz zaten.

Kozmetik ve başka problemi yoksa 22-23 güzel fiyat.

2 3 ay kullanılmış ve 1 sene garantisi var. Bir de yakın bana Kocaeli'de o açıdan güzel anlaşabiliriz umarım.

Hocam denk gelmişken bu arada fikrinizi alayım. Bende 5600H, 3050 Ti(60 watt), 16 GB RAM'li laptop vardı Pavilion. Edit programında timeline kısmında kasıyordu. DaVinci Resolve program. Ondan dolayı sattım masaüstü toplayacaktım. İkinci elde pek bir şey bulamadım. Sıfırda mantıklı F/P şeyleri tercih edince 35k 40k gibi bir rakam çıktı ortaya. Tahminimden pahalı geldi açıkçası. Ondan dolayı şu an ikinci el laptoplar sıfırlarına göre uygun geldi onlara bakıyorum. Bir öneriniz olur mu bu konu hakkında. Timeline da kasma sebebinin işlemcinin tek çekirdek gücünden kaynaklandığını okudum araştırınca.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 3 ay kullanılmış ve 1 sene garantisi var. Bir de yakın bana Kocaeli'de o açıdan güzel anlaşabiliriz umarım.

Hocam denk gelmişken bu arada fikrinizi alayım. Bende 5600H, 3050 Ti(60 watt), 16 GB RAM'li laptop vardı Pavilion. Edit programında timeline kısmında kasıyordu. DaVinci Resolve program. Ondan dolayı sattım masaüstü toplayacaktım. İkinci elde pek bir şey bulamadım. Sıfırda mantıklı F/P şeyleri tercih edince 35k 40k gibi bir rakam çıktı ortaya. Tahminimden pahalı geldi açıkçası. Ondan dolayı şu an ikinci el laptoplar sıfırlarına göre uygun geldi onlara bakıyorum. Bir öneriniz olur mu bu konu hakkında. Timeline da kasma sebebinin işlemcinin tek çekirdek gücünden kaynaklandığını okudum araştırınca.

Edit ve kurgu icin 2. elde 5800H ve RTX 3070 Lenovo Legion bakabilirsiniz. GPU üstünde render alırsanız 3070 hala oldukça güçlü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı