MONSTER Laptop Alınır mı?

ersinsezer1

Hectopat
Daha fazla  
Markayı sormamın sebebi ürünlerinin neden ucuz oluşuyla ilgili arkadaşlar. MSI veya asusun aynı fiyattaki ürünlerine bakıyorum gt940 m ekran kartlarına sahipler monster ise GTX 950m ekran kartıyla beraber aynı fiyatı sunuyor ve bu beni işkillendiriyor. Konuyla ilgili bilgisi olan (neden ucuz) veya kullanan arkadaşlardan bi tavsiye, yorum alabilirsem mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben senin yerinde olsam şuan bilgisayar almam. Eğer alacağım diyorsan toplama al. Monster Laptop almaktansa MSI tercih etsen daha mantıklı.

Ben senin yerinde olsam şuan bilgisayar almam. Eğer alacağım diyorsan toplama al. Monster Laptop almaktansa MSI tercih etsen daha mantıklı.

Neden sorabilir miyim ? Gayet iyi bir marka DDR4 ram kullanıyor neden ucuz bilmiyorum ama birkaç tanıdığımda var GTX 960M içeren modelden gayet memnunlar. Servisi gayet iyi , ben de almayı düşünüyorum.

İfadeler: GCN
MSI anakart üreticisi. Soğutması daha iyi diye. Monsterin anakartı daha ucuz malzemeden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben MSİ kullanıcı olarak memnunum fiyatı biraz cep yakıyor ama Monster hakkında kötü bir şey duyduğumu hatırlamıyorum. Alınabilir.

Bence de almalısın Monster yerli marka diye biliyorum Msı da marka farkını koyuyor herhalde bende monster kullanıyorum gayette memnunum

Arkadaşlar monster tabiki yerli bir marka felan değil. Fakat mosterin kalitesiyle msi kıyaslaması yapılacak olursa tabiki msi derim. Çünkü msi kullandığı malzemlerle ve servisiyle inanılmaz kaliteli bir markadır. monsterden çok fazla aliş veriş yaptım. hepsinden memnun kaldım. Ayrıca servisi gerçekten çok iyi bir hizmet sunuyor. msi tamamen ithaldir. yani pc yurt dışında toplanıyr ve türkiyeye bu şekilde geliyor. Bundan dolayı fiyatı aşırı fazla. Fakat monster öyle değil. Parçalar istanbula geliyor ve herşey burada toplanıyor. bundan dolayı fiyatı daha ucuz. Kalitesi iyi değil yok soğutması iyi değil diyen arkadaşlar bu isten anlamayanlardır. Soğutma knusunda monster gayet iyidir. Aliminyum kasa kullanır ve generlde cpu 1 fan gpu 2 fan olarak tasarımı mevcudtur. Ben suan mosnter kullanmıyorum fakat bu konudaki bilgim gayet iyidir. Monster çok kaliteli bir markadır ve ürünü senin seçip 3 gün içerisinde istediğin özelliklerde sana ulaştırmaları ayrı bir artı yönü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…