MONSTER Laptop Alınır mı?

Ben MSİ kullanıcı olarak memnunum fiyatı biraz cep yakıyor ama Monster hakkında kötü bir şey duyduğumu hatırlamıyorum. Alınabilir.
teşekkürler

Arkadaşlar monster tabiki yerli bir marka felan değil. Fakat mosterin kalitesiyle msi kıyaslaması yapılacak olursa tabiki msi derim. Çünkü msi kullandığı malzemlerle ve servisiyle inanılmaz kaliteli bir markadır. monsterden çok fazla aliş veriş yaptım. hepsinden memnun kaldım. Ayrıca servisi gerçekten çok iyi bir hizmet sunuyor. msi tamamen ithaldir. yani pc yurt dışında toplanıyr ve türkiyeye bu şekilde geliyor. Bundan dolayı fiyatı aşırı fazla. Fakat monster öyle değil. Parçalar istanbula geliyor ve herşey burada toplanıyor. bundan dolayı fiyatı daha ucuz. Kalitesi iyi değil yok soğutması iyi değil diyen arkadaşlar bu isten anlamayanlardır. Soğutma knusunda monster gayet iyidir. Aliminyum kasa kullanır ve generlde cpu 1 fan gpu 2 fan olarak tasarımı mevcudtur. Ben suan mosnter kullanmıyorum fakat bu konudaki bilgim gayet iyidir. Monster çok kaliteli bir markadır ve ürünü senin seçip 3 gün içerisinde istediğin özelliklerde sana ulaştırmaları ayrı bir artı yönü.
saolasın dostum yorumunu dikkate alacagım

Kullanmamış ve bilgisi olmayan arkadaşlar lütfen milletin aklını karıştırmayın. Monster adı gibi canavar gibi bilgisayarlar "topluyor" , gerek yazılımsal gerekse donanımsal olarak bir çok firmanın yapamadığını yapıyor. Sağladığı servis hizmetlerini anlatmama bile gerek yok.
Uzun lafın kısası Monster fiyatlarını arttırmadan ( almayı düşünüyorsanız ) alın.

Renkler ve zevkler tartışılmaz bu yüzden tercihler görecelidir. MSI'yı daha çok seviyorum, MSI daha çok işime geliyor diyerek tercih etmekte sıkıntı yok, ama Monster kötü MSI iyi diyerek MSI tercih etmenin manası yok. Arkadaşlar bir şeyi tercih ederken, başka bir şeyin kötü olduğuna kendinizi inandırmışsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monster kalitesi ve ucuzluğundan dolayı sürekli kötülenen firmadır o da Msi gibi az özellik çok fiyat koysaydı şuan değerli olurdu.

Monster da iyi bir marka pek kötülenmemeli..

Renkler ve zevkler tartışılmaz bu yüzden tercihler görecelidir. MSI'yı daha çok seviyorum, MSI daha çok işime geliyor diyerek tercih etmekte sıkıntı yok, ama Monster kötü MSI iyi diyerek MSI tercih etmenin manası yok. Arkadaşlar bir şeyi tercih ederken, başka bir şeyin kötü olduğuna kendinizi inandırmışsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel bir belgesel :)

Monster kalitesi ve ucuzluğundan dolayı sürekli kötülenen firmadır o da Msi gibi az özellik çok fiyat koysaydı şuan değerli olurdu.
Monster kaliteli bir markadır. Kesinlikle kötü bir firma değil. Net bir bilgi sahibi değilseniz yanlış bilgi vermeyin lütfen.

Monster kaliteli bir markadır. Kesinlikle kötü bir firma değil. Net bir bilgi sahibi değilseniz yanlış bilgi vermeyin lütfen.
@houston_leroy Mesajı beğenmişsin ki @houston_leroy 'ın yazdığı mesajı alıntıladın, madem git arkadaşın mesajını beğen. Şu kültür forumda oluşamadı ona yanıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı