ersinsezer1
Hectopat
Daha fazla
teşekkürlerBen MSİ kullanıcı olarak memnunum fiyatı biraz cep yakıyor ama Monster hakkında kötü bir şey duyduğumu hatırlamıyorum. Alınabilir.
saolasın dostum yorumunu dikkate alacagımArkadaşlar monster tabiki yerli bir marka felan değil. Fakat mosterin kalitesiyle msi kıyaslaması yapılacak olursa tabiki msi derim. Çünkü msi kullandığı malzemlerle ve servisiyle inanılmaz kaliteli bir markadır. monsterden çok fazla aliş veriş yaptım. hepsinden memnun kaldım. Ayrıca servisi gerçekten çok iyi bir hizmet sunuyor. msi tamamen ithaldir. yani pc yurt dışında toplanıyr ve türkiyeye bu şekilde geliyor. Bundan dolayı fiyatı aşırı fazla. Fakat monster öyle değil. Parçalar istanbula geliyor ve herşey burada toplanıyor. bundan dolayı fiyatı daha ucuz. Kalitesi iyi değil yok soğutması iyi değil diyen arkadaşlar bu isten anlamayanlardır. Soğutma knusunda monster gayet iyidir. Aliminyum kasa kullanır ve generlde cpu 1 fan gpu 2 fan olarak tasarımı mevcudtur. Ben suan mosnter kullanmıyorum fakat bu konudaki bilgim gayet iyidir. Monster çok kaliteli bir markadır ve ürünü senin seçip 3 gün içerisinde istediğin özelliklerde sana ulaştırmaları ayrı bir artı yönü.