MONSTER Laptop Alınır mı?

Ben MSİ kullanıcı olarak memnunum fiyatı biraz cep yakıyor ama Monster hakkında kötü bir şey duyduğumu hatırlamıyorum. Alınabilir.
teşekkürler

saolasın dostum yorumunu dikkate alacagım

Kullanmamış ve bilgisi olmayan arkadaşlar lütfen milletin aklını karıştırmayın. Monster adı gibi canavar gibi bilgisayarlar "topluyor" , gerek yazılımsal gerekse donanımsal olarak bir çok firmanın yapamadığını yapıyor. Sağladığı servis hizmetlerini anlatmama bile gerek yok.
Uzun lafın kısası Monster fiyatlarını arttırmadan ( almayı düşünüyorsanız ) alın.

Renkler ve zevkler tartışılmaz bu yüzden tercihler görecelidir. MSI'yı daha çok seviyorum, MSI daha çok işime geliyor diyerek tercih etmekte sıkıntı yok, ama Monster kötü MSI iyi diyerek MSI tercih etmenin manası yok. Arkadaşlar bir şeyi tercih ederken, başka bir şeyin kötü olduğuna kendinizi inandırmışsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monster kalitesi ve ucuzluğundan dolayı sürekli kötülenen firmadır o da Msi gibi az özellik çok fiyat koysaydı şuan değerli olurdu.

İfadeler: GCN
Monster da iyi bir marka pek kötülenmemeli..

Güzel bir belgesel

Monster kalitesi ve ucuzluğundan dolayı sürekli kötülenen firmadır o da Msi gibi az özellik çok fiyat koysaydı şuan değerli olurdu.
Monster kaliteli bir markadır. Kesinlikle kötü bir firma değil. Net bir bilgi sahibi değilseniz yanlış bilgi vermeyin lütfen.

Monster kaliteli bir markadır. Kesinlikle kötü bir firma değil. Net bir bilgi sahibi değilseniz yanlış bilgi vermeyin lütfen.
@houston_leroy Mesajı beğenmişsin ki @houston_leroy 'ın yazdığı mesajı alıntıladın, madem git arkadaşın mesajını beğen. Şu kültür forumda oluşamadı ona yanıyorum.

Son düzenleme:
Yazdığımı anlayamadınız galiba ben Monster'ı iyiliyorum ? Monster gayet kaliteli ve iyi bir firmadır ayrıca Müşteri hizmetlerine önem veriyor.

Burda biraz olay karıştı galiba kim kimi neyi alıntıladı anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…