Monster laptop çöküyor

Yer
Ankara/Türkiye
RAM
1X16 ddr4l Kingston
SSD veya HDD modeli
Samsung M2 ssd 256gb
Ekran kartı
GTX 1650 (mobile)
İşlemci
İntel core i7 9 nesil
Hatayı sıklıkla Google gibi ağır işlem yapmayan programlarda yasıyorum. Ve nedense oyun oynarken sorun yok. Pil'i arızalıydı retro pil taktım onunla mı alakalı bilmiyorum.
Çöktüğü zaman ekran yavaşça kararıyor ve zorla kapatıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim? İyi Sosyaller.

Hatayı sıklıkla Google gibi ağır işlem yapmayan programlarda yasıyorum. Ve nedense oyun oynarken sorun yok. Pil'i arızalıydı retro pil taktım onunla mı alakalı bilmiyorum.
Çöktüğü zaman ekran yavaşça kararıyor ve zorla kapatıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim? İyi sosyaller.

Kendi bakım yerlerine götürün.

Çöktüğü zaman ekran yavaşça kararıyor ve zorla kapatıyorum. Sorunu nasıl çözebilirim? İyi sosyaller.

Oyundayken ve normal kullanımda tek fark iGPUya geçmesi onla alakalı olabilir mi acaba? Bu arada bende de ekran kartsız Lenovo IdeaPad vardı, dediğin gibi hiç oyunlarda çökmezdi film izlerken falan çökerdi ancak 1 yılda 3 kere olmuştur.

Yani gidip söyleyin durumunuzu tekrar baksınlar tek aklıma gelen bu.

Vallaha hocam 2 el aldım zaten akşamları oyun indirmek için bırakıyorum oyun yüklendikten sonra çöküyor anakart kitlerler diye korkuyorum.

Oyundayken ve normal kullanımda tek fark IGPU'ya geçmesi onunla alakalı olabilir mi acaba? Bu arada bende de ekran kartsız Lenovo IdeaPad vardı, dediğin gibi hiç oyunlarda çökmezdi film izlerken falan çökerdi ancak 1 yılda 3 kere olmuştur.

Tahminimce dediğiniz olay hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı