satılmış ağa
Decapat
Daha fazla
Net sert bir darbe yemiş. Sekme değişimi vb kimse yemez bunu. Kullanıcı hatası.Laptop ile meşgulken bir sekme değiştirdim ve aniden ekran bu şekilde bozulmaya başladı arkadaşlar. Sorunu nedir, bilgilendirir misiniz? Ürün Monster. Kullanıcı hatası ile mi olmuştur bu olay?
Hocam görüntüde piksel sıkışmaları var. Bu donanımsal arıza olamaz. Sert bir darbe yemiş.Aynı durum arkadaşımın laptopunda da olmuştu. Önce titremeler oluştu daha sonra bu şekle döndü garantisi bitmediği için paneli ücretsiz değiştirdiler. Şimdi yine titremeler başladı garantiside bittiği için korka korka kullanıyor makineyi. Monster deyince adamın keyfi kaçıyor artık.
O konuya birşey diyemem tabi fakat benim arkadaşımda olan durumda herhangibir darbe falan olmamamıştı ekran titreye titreye gitti.Hocam görüntüde piksel sıkışmaları var. Bu donanımsal arıza olamaz. Sert bir darbe yemiş.
Sert bir darbe yemedi hocam. Dediğim gibi ben bilgisayar başında iken birden ekran bu hale geldi. 1 saatlik bir aradan sonra tekrar açtım. Ekran olağan şekilde çalışmaya devam ediyor. Darbe alsa düzgün bir biçimde çalışmaya devam edemez diye düşünüyorum.Net sert bir darbe yemiş. Sekme değişimi vb kimse yemez bunu. Kullanıcı hatası.
Evet hocam. Aynı hadiseyi ben de yaşadım. Son günlerde ancak dikkatli bakınca fark edilecek bir "yanıp-sönme" sıkıntısı vardı. İzah etmem gerekir ise sanki saliseler içerisinde ekran parlaklığını bir tık düşürüp, bir tık yükseltiyormuşsun gibi. Bugün de bu olay başıma geldi.Aynı durum arkadaşımın laptopunda da olmuştu. Önce titremeler oluştu daha sonra bu şekle döndü garantisi bitmediği için paneli ücretsiz değiştirdiler. Şimdi yine titremeler başladı garantiside bittiği için korka korka kullanıyor makineyi. Monster deyince adamın keyfi kaçıyor artık.
Evet, günlük kullanımım sırasında oldu.Bunun sekme değiştirince olduğuna emin misiniz?
Darbe olmadığına çok eminim hocam. Gül gibi bakıyorum. Ayrıca ekran şuan eskisi gibi çalışıyor. Darbe alsaydı yeniden çalışabilir miydi?Emin misiniz, darbe ile olmuş gibi gözüküyor. Bende 11 yıllık kadim dostumu çalıştırmaya zorluyorum ama olmuyor..
Suçu Chrome'a atmıyorum, hocam. Altında yatan başka sebepler olmalı.Hocam afedersiniz de bu okkalı şamar yemiş galiba Chrome bunu yapamaz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.