Monster Laptop ekranı yandı

Makaleler
1
Yer
Tomağın Kahve
Daha fazla  
Laptop ile meşgulken bir sekme değiştirdim ve aniden ekran bu şekilde bozulmaya başladı arkadaşlar. Sorunu nedir, bilgilendirir misiniz? Ürün Monster. Kullanıcı hatası ile mi olmuştur bu olay?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210820-034218.png
    Screenshot_20210820-034218.png
    530 KB · Görüntüleme: 234
Laptop ile meşgulken bir sekme değiştirdim ve aniden ekran bu şekilde bozulmaya başladı arkadaşlar. Sorunu nedir, bilgilendirir misiniz? Ürün Monster. Kullanıcı hatası ile mi olmuştur bu olay?
Net sert bir darbe yemiş. Sekme değişimi vb kimse yemez bunu. Kullanıcı hatası.

Aynı durum arkadaşımın laptopunda da olmuştu. Önce titremeler oluştu daha sonra bu şekle döndü garantisi bitmediği için paneli ücretsiz değiştirdiler. Şimdi yine titremeler başladı garantiside bittiği için korka korka kullanıyor makineyi. Monster deyince adamın keyfi kaçıyor artık.

Aynı durum arkadaşımın laptopunda da olmuştu. Önce titremeler oluştu daha sonra bu şekle döndü garantisi bitmediği için paneli ücretsiz değiştirdiler. Şimdi yine titremeler başladı garantiside bittiği için korka korka kullanıyor makineyi. Monster deyince adamın keyfi kaçıyor artık.
Hocam görüntüde piksel sıkışmaları var. Bu donanımsal arıza olamaz. Sert bir darbe yemiş.

Net sert bir darbe yemiş. Sekme değişimi vb kimse yemez bunu. Kullanıcı hatası.
Sert bir darbe yemedi hocam. Dediğim gibi ben bilgisayar başında iken birden ekran bu hale geldi. 1 saatlik bir aradan sonra tekrar açtım. Ekran olağan şekilde çalışmaya devam ediyor. Darbe alsa düzgün bir biçimde çalışmaya devam edemez diye düşünüyorum.

Evet hocam. Aynı hadiseyi ben de yaşadım. Son günlerde ancak dikkatli bakınca fark edilecek bir "yanıp-sönme" sıkıntısı vardı. İzah etmem gerekir ise sanki saliseler içerisinde ekran parlaklığını bir tık düşürüp, bir tık yükseltiyormuşsun gibi. Bugün de bu olay başıma geldi.
Bunun sekme değiştirince olduğuna emin misiniz?
Evet, günlük kullanımım sırasında oldu.

Emin misiniz, darbe ile olmuş gibi gözüküyor. Bende 11 yıllık kadim dostumu çalıştırmaya zorluyorum ama olmuyor..
Darbe olmadığına çok eminim hocam. Gül gibi bakıyorum. Ayrıca ekran şuan eskisi gibi çalışıyor. Darbe alsaydı yeniden çalışabilir miydi?

Hocam afedersiniz de bu okkalı şamar yemiş galiba Chrome bunu yapamaz 😄
Suçu Chrome'a atmıyorum, hocam. Altında yatan başka sebepler olmalı.

Chrome ile vb olsaydı bu kullanıcı hatası mıdır falan diye sormazdı. Monster servisine yutturabilir miyim denemesi yaptı arkadaş sanırım. Ama net darbe almış yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı