Monster Laptop ekranı yandı

Sert bir darbe yemedi hocam. Dediğim gibi ben bilgisayar başında iken birden ekran bu hale geldi. 1 saatlik bir aradan sonra tekrar açtım. Ekran olağan şekilde çalışmaya devam ediyor. Darbe alsa düzgün bir biçimde çalışmaya devam edemez diye düşünüyorum.

Evet hocam. Aynı hadiseyi ben de yaşadım. Son günlerde ancak dikkatli bakınca fark edilecek bir "yanıp-sönme" sıkıntısı vardı. İzah etmem gerekir ise sanki saliseler içerisinde ekran parlaklığını bir tık düşürüp, bir tık yükseltiyormuşsun gibi. Bugün de bu olay başıma geldi.

Evet, günlük kullanımım sırasında oldu.

Darbe olmadığına çok eminim hocam. Gül gibi bakıyorum. Ayrıca ekran şuan eskisi gibi çalışıyor. Darbe alsaydı yeniden çalışabilir miydi?

Suçu Chrome'a atmıyorum, hocam. Altında yatan başka sebepler olmalı.
Yüksek voltaj ya da amper yüzünden olabilir diyeceğimde, bilgim de yok laptoplar konusunda.

Sert bir darbe yemedi hocam. Dediğim gibi ben bilgisayar başında iken birden ekran bu hale geldi. 1 saatlik bir aradan sonra tekrar açtım. Ekran olağan şekilde çalışmaya devam ediyor. Darbe alsa düzgün bir biçimde çalışmaya devam edemez diye düşünüyorum.

Evet hocam. Aynı Hadise'yi ben de yaşadım. Son günlerde ancak dikkatli bakınca fark edilecek bir "yanıp-sönme" sıkıntısı vardı. İzah etmem gerekir ise sanki saliseler içerisinde ekran parlaklığını bir tık düşürüp, bir tık yükseltiyormuşsun gibi. Bugün de bu olay başıma geldi.

Darbe olmadığına çok eminim hocam. Gül gibi bakıyorum. Ayrıca ekran şu an eskisi gibi çalışıyor. Darbe alsaydı yeniden çalışabilir miydi?

Hocam garantisi varsa garantiye göndermeniz iyi olur. Bu şekilde kullanmayın tekrar falan bozulabilir ekran.

Evet hocam. Aynı hadiseyi ben de yaşadım. Son günlerde ancak dikkatli bakınca fark edilecek bir "yanıp-sönme" sıkıntısı vardı. İzah etmem gerekir ise sanki saliseler içerisinde ekran parlaklığını bir tık düşürüp, bir tık yükseltiyormuşsun gibi. Bugün de bu olay başıma geldi.

Darbe olmadığına çok eminim hocam. Gül gibi bakıyorum. Ayrıca ekran şuan eskisi gibi çalışıyor. Darbe alsaydı yeniden çalışabilir miydi?

O zaman özür dilerim. Bir daha Monster laptopa b** atanlara kızmayacağım. Haklılarmış.

Evet hocam. Aynı Hadise'yi ben de yaşadım. Son günlerde ancak dikkatli bakınca fark edilecek bir "yanıp-sönme" sıkıntısı vardı. İzah etmem gerekir ise sanki saliseler içerisinde ekran parlaklığını bir tık düşürüp, bir tık yükseltiyormuşsun gibi. Bugün de bu olay başıma geldi.

Darbe olmadığına çok eminim hocam. Gül gibi bakıyorum. Ayrıca ekran şu an eskisi gibi çalışıyor. Darbe alsaydı yeniden çalışabilir miydi?

Hayır darbe yemeden böyle bir şey olmaz ama :) neyse siz yine de teknik servise gönderin.

Daha önce hiçbir deneyimim olmadığı için ekran kartı mı yandı yoksa monitörde mi bir sıkıntı vardı, tam kestirememiştim. Bu konuyu da bu yüzden açmıştım. Yorumlarınız doğrultusunda sıkıntının monitörde olduğuna emin oldum, hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
Cihazımı garantiye göndereceğim. Garantide yaşanacaklara dair sizleri de haberdar edeceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı