Monster Laptop İade kabul edilmedi

oguzzilla

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 4 ay önce Monster Abra A7 v11.1 satın aldım ancak şu zamana kadar masaüstü kullandığımdan dolayı sanırım, bilgisayara bir türlü alışamadım. Yaklaşık 1,5 aydır kullanmıyorum, köşede duruyor. İade etmek istiyorum ama Monster'a mail attığımda özetle: "Teknik bir sıkıntısı olmadığı takdirde iade kabul edilmiyor." dedi.

İkinci el sitelerde satmak biraz zahmetli gözüküyor. İade etmemin bir yolu var mi?

Eliniz de patladı gibi bir durum yok bence. Eğer laptoptan kurtulmak istiyorsanız Letgo veya Sahibinden gibi siteler de satabilirsiniz.
Ben bu laptopu alırken letgo veya sahibinden'den almadım, başkaları neden benden alsın? diye düşünüyorum ama tabii oradan satmayı deneyeceğim başka bir çarem yok :D

Ben bu laptopu alırken Letgo veya Sahibinden'den almadım, başkaları neden benden alsın? Diye düşünüyorum ama tabii oradan satmayı deneyeceğim başka bir çarem yok :D

Sıfır fiyatından uygun bir ürün isteyen kişiler çok. Letgo sitesin de eski ekran kartımı ve işlemcimi satmıştım ikisi de bir günde satılmışlardı. Yani almak isteyen insanlar var. Eğer fiyatı uygun tutarsanız ve pazarlıkta da yardımcı olursanız biraz kısa sürede satılır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı