Monster laptop iade nasıl yapılır?

Misli ile değişim nasıl oluyor ?

Diğer arkadaşlar iade almaya hakkın var diyorlar.

2 kez fan 2 kez kasa değişimi yapıldı. Ancak beyefendiler iade'yi kabul etmemişler. Değişimi zaten onayladılar ancak ben iade istedim ve red yedim.
Kadıköy şubesinde mi işlem yapıyorsunuz? Avukatımı yönlendirebilirim isterseniz unutamamışlardır 2.5 senedir. Buradan teknik servis sorumlusu A****'a selamlar.

Misli ile değişim nasıl oluyor ?

Diğer arkadaşlar iade almaya hakkın var diyorlar.
Yasal süreç işler eğer uğraşırım derseniz dava açın ama bu kadar canınız sıkılmış bir de davaydı takibiydi daha çok yıpranırsınız. Sonrasında bu bütçede alacağınız cihaz belli Lenovo, Acer veya Dell. Pek bir farkı yok hatta daha kötü. Ha şöyle laptoplar da var veya Casper de bunların laciverti dersen daha uyguna Asus'un şöyle bir cihazı var mesela. Yani arkadaşlar var diyor ama biraz karışık avukat yardımı da gerekebilir ondan sonra ben bu işlerde hep risk görürüm binde bir de olsa düşünsene açtığın davayı kaybettiğini? Giden onca zaman + artık değişim şansın da belki kalmayacak. Ben önerimi yaptım senin yerinde olsam aynı böyle yapardım düşünüp taşınıp karara varacak olan sensin.

Kadıköy şubesinde mi işlem yapıyorsunuz? Avukatımı yönlendirebilirim isterseniz unutamamışlardır 2.5 senedir. Buradan teknik servis sorumlusu A****'a selamlar.
Oraya bir kez kendim teslim etmiştim. Diğerlerini anlaşmalı kargoyla yolladım hangi servise gönderildi bilgim yok.
Açamadığı oyun olursa iade garantisi veriyolar, ama iki kez fanı değişen kasası kronik sorunlu cihazı iade almıyolar. Güzel tezgah açmışlar valla

Ben o sürecin 5-6 ay süreceğini zannediyordum?
Eğer Iade'yi ikinci kez reddederlerse hakem heyetine nasıl başvuracağım, süreç nasıl işleyecek?

Talebinizi "kanıt" olarak elinizde bulunması için mail olarak sorun hocam. Red cevabı gelirse, servis raporlarınız ve mail ile THH'ye e-Devlet üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Mailde ve THH kararında net olarak iade mi değişim mi istediğinizi belirtin.

Misli ile değişim nasıl oluyor?

Kelime anlamı benzer demektir hocam. Varsa birebir aynı ürün yoksa benzeri ile değişim hakkınızdır.

Değişimi onaylamaları ve iadeyi reddetmeleri çok tuhaf, TL değer kaybından dolayı genelde firmalar tam tersinde diretirler ve sonunda THH'lik olurlar... Geçmiş olsun hocam.

O kelime oyunu sadece ben o slogan üzerinden yürüdüm neymiş ilk 14 gün içerisindeymiş.

Tamamdır hocam. Ayreten konuşmaları onların yaptığı şekilde kayıt alsam o da iş görür mü ? Bu arada bana servis raporu yollamadılar hiç. Cihaz her geldiğinde kendim arayıp hangi işlem/tamir yapıldığını sordum, şu şu işlem uygulandı dediler o kadar.

Monster'ın destek mailinden tüm raporları mail olarak atmalarını isteyin.

Ha birde normal de firmanın işine gelen iade mi yoksa değişim mi oluyor ?

Şimdi arayacağım, önce güzel bir fırça kayıcam. İkinci kez iade istediğimi eğer red yiyeceksem THH'ye başvuracağımı ileticem. Gelişme olursa güncelleme yaparım, bakalım ne olacak.

MH'yi arayıp durumu anlattım iade hakkımın bulunduğunu belirttim. Daha öncesinde değişim talep ettiğim için belki o yüzden iade talebi reddedilmiş olabilir dedi. Talebimi iade olarak güncellemesini rica ettim, teknik servise bu şekilde ilettiğini söyledi arkadaş. Bugün geçti yarın muhtemelen dönüş sağlanır. Umarım zorluk çıkartmazlar hiç THH ile uğraşmak istemiyorum.

Son düzenleme:

Yok hocam arkadaşta 1650 Ti vardı 3.kez arızalandı değişim istedi reddettiler hakem heyetine başvurdu 10 gün sonra yine aradı bu sefer incelemek için PC'yi istediler 3 iş günü içerisinde aradılar 3050 Ti modeli ile değişim sağlayabiliriz onaylıyor musunuz dediler onaylıyorum dedi aldı PC'sini mutlu şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…