Monster laptop ısınıyor mu?

ilk aldığın zamanlarda değil de, 6 ay , 1 sene sonra sorun çıkarmaya başlıyor. sanki özellikle böyle üretilmiş gibi. sadece benim değil, etrafımda monster laptop kullanan bir kaç arkadaşımda çeşitli sorunlar yaşadı. Ben de tulpar serisinden 2 adet laptop aldım fakat pek memnun kalmadım. Şimdi lenovo legion 5 pro rtx 3070 li makinam var. işlemci turbosunu kapattım. sıfır ses günlük kullanımda, oyunlarda ise 10 fps fazla almak için fan sesini çekmek istemediğimden dolayı işlemci turbosu hep kapalı ve genel 70 derecelerde çalışıyor. gayet memnunum.
 
Nefret kusulmayacak bir yanını göremiyorum. Technopat'a girmek dışında düzgün yapabildiği bir şey görmüyorum. Yük altında 70 değil yalnız, iki tarayıcı sekmesi açıkken 90 derece oluyor. Sayfaları yüklerken böyle yani. Oyun moyun oynayan, arkada yüke bindiren uygulama yok. Ben fazla memnun kalan görmüyorum.

Macunu düzgün süremiyorlar zaten o konuda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum. Önceden Monster'ın bazı modellerini savunduğunuz için tartışmıştık bile, çok iyi hatırlıyorum. Şu an çıkan modelleri bilmiyorum, artık ilgi alanıma girmiyor laptoplar. Soğuttu. Bence Monster bu kadar rezil modeller satıp insanları mağdur ettikten sonra piyasadan silinmeliydi.

Tam da durduğu yerde fanları uçak moduna aldığı için Turbo Boost'u kapatıp geldim. Böyleyiz:

Eki Görüntüle 2171778

Ben de hatırlıyorum, daha çok markaya nefretiniz var. Ondan dolayı da düzgün tartisamamistik bile. Bazı düzgün Modelleri olduğunda onları önermemiz gayet normal, piyasada tutunma sebeplerinden birini de servis desteği olarak görüyorum ben. Fakat şu ana kadar fena olmayan bir macun kullanırken MX4'e döndüler, servise giden cihaz 1 ay sonra gene eski hâline dönüyor.
 

Geri
Yukarı