Monster laptop kullanıcı tecrübeleri

5 saat nasıl dayansın hocam Tulpar serisi içinde RTX 2060 intel İ7 serisi var imkanı yok 5 saat dayanmasının. Yanlış bilgi vermişlerdir. Eco modunu açsan bile 2-3 saat dayanıyor. [/QUOTE dedi:
Işıkları kapatıp uyku moduna alırsan belki dayanır

Ses sistemi kulaklıkla giderilir ama performans ve ısınma önemli faktör.

Ne tür sebeblerden dolayı servise gönderdiniz. Kullandığınız model hangisiydi.
A5 11.1.1 kullanıyorum. Bileşenler win10 ile uyumlu değil o yüzden mavi ekran alıyordum. 3 4 aydır sorun yok. Çok kullanmıyorum ama garantisi bitti. Dokunmatik fare yüzeyi var ya. O bileşen yüzünden bayağı başım ağırıdı.
Hayır öyle bir şey karşılaşmadım. Kullandığım 2 monster laptobum 1 kez bile ürün hatasından garantiye gitmedi. Temizleme bakım yaptırmak için 1 yılda 2 kez servise termal macunlar ve fanlar temzilensin diye yolluyorum .

8 kez garantiye verdim derken mahkemeye verseydin ayıplı mal satışı diye. Biraz apartmış olabilir misiniz ?

5 saat nasıl dayansın hocam Tulpar serisi içinde RTX 2060 intel İ7 serisi var imkanı yok 5 saat dayanmasının. Yanlış bilgi vermişlerdir. Eco modunu açsan bile 2-3 saat dayanıyor.

Hayır abartmadım tüm garanti belgelerim duruyor. Mahkeme işini koşturdum. Yazılımsal bir sorun olduğu için bunun bizim anayasamızda yeri yok. Aynı zamanda 12 ay içinde 4 defa parça değişimi yapman gerekiyor ayıplı olması için ve hepsinin aynı parça olması gerekiyor. Benim 2 defa fan 1 defada klavye değişti galiba. Fan 3 de olabilir.

Mouse yüzeyini olumsuz yorumlar okudum birkaç yerden. Bu gibi sıkıntıları gidemermeleri lazım. Artık teknoloji böyle basit şeylerle engellenmemeli. Yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize.🙏

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı