Monster laptop rezaleti

Bilmiyorum sadece Monster dan kaynaklı mı ? Sorunun ne olduğunu bile bulamamışlar. Laptoplar da oyun oynamak ince ayar gerektirir. Isı dengesi , driverlar , nvidia denetim masası ayarları , denetim masası ayarları gibi bir çok etken var. Ayrıca tek 8GB RAM düşük performans veriyor. Ram miktarı yeterli (CS GO için) fakat çift kanal olması gerek o RAM in.

Bu tür yüksek performans beklentisi olup bütçesi en düşük ürünlere yeten insanlara masaüstü al desem linç yiyeceğimi bildiğim için ağzımı açmıyorum hiç. Üzücü durumlar ama ucuz laptopların dertleri saymakla bitmiyor işte.

Umarım gözünüzü ve kulaklarınızı kapatıp almışsınızdır, çünkü şahsen ben bu foruma katılalı bir gün olsun Monster'ın Abra serisini ve çoğu Tulpar serisi dizüstülerini önerenini görmedim. Şansızlık olmuş umarım sonunda istediğin şekilde tatlıya bağlanır.

Monster'ın burada suçu nedir anlamadım. İçindeki donanım o oyunlar istediğin performansı vermiyorsa dedikleri gibi tek kanal RAM kaynaklı veya etkileştirilmemiş Windows kaynaklı olabilir. Sıcaklık değerlerinden dolayı düşme varsa onu da bizzat kontrol edebilirdin, yalnızca bu kısım firmayı hatalı yapar. Adı ister Monster Abra olsun, ister ASUS ROG STRIX 10200H, 1650 Ti ve 1x8 GB RAM'in kapasitesi buysa markanın bir önemi yok.

Örneğin aynı sistem 2x8 GB RAM ile Valorant düşük ayarlarda bu performansı veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim bildiğim masaüstündeki GTX 1650 ile laptop GTX 1650 aynı değil aynı performansı vermemesi normal bence.
Çok kötü bir durum yaşamızsınız düşünsenize o kadar yıl bekleyip bir Gaming laptop alıyorsun performansı berbat çıkıyor sinirden ağlardım herhalde.

Bana aynısı oldu şu an forumda gezerken bile klavye ısınıyor Gaming laptop pişmanlıktır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı