Pazartesi garantiye göndericem.Bu özünde donanım veya firmware sorunu, garantisi devam ediyorsa servise gönderin. Geçici olarak çözüm yolları olsa da daha sonra yine can sıkacaktır.
Pazartesi garantiye göndereceğim.
Bu kadar erken kuruması pek olası değil.Pazartesi garantiye göndericem.
Az önce teknik servisle konuştum aşırı ısındığına ve whea error uyarısına değindim bana termal macun kuruduğu için arada bir tabaka oluşturduğunu ve sorun çıkarttığını söyledi daha alalı 4.5 ay oldu 4.5 ayda termal macun yüzünden bu hale gelmesi normal mi acaba?
Hocamı eksileyen adamın canını yakarım. Adam doğru konuşuyor arkadaşlar, kim eksi koydu?Bu özünde donanım veya firmware sorunu, garantisi devam ediyorsa servise gönderin. Geçici olarak çözüm yolları olsa da daha sonra yine can sıkacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.